Лайм

Пес так любить грати на вулиці, що вигадав спосіб не повертатися додому: кумедні відео

Пухнастий маніпулятор завжди використовує один трюк

Є собаки, які не хочуть вилазити з-під ковдри, але більшість улюбленців обожнює побігати на вулиці і забрати їх звідти буває проблематично. Пес на прізвисько Осо настільки любить гуляти на свіжому повітрі, що знайшов хитрий спосіб не повертатися додому.

Собаці подобається весело проводити час у парку разом зі своєю господаркою Кароліною Палуді. Але коли настає час іти додому, Осо завжди протестує. Ні, він не гарчить і не пручається, а просто підходить до незнайомих людей і вдає себе їхнім улюбленцем. Таким чином пес показує власниці, що він легко може знайти їй заміну, якщо не доб'ється свого.





"Осо робить це щоразу, коли настає час покинути парк. Він зближується з іншою сім'єю і повністю ігнорує мене", - розповіла Кароліна виданню The Dodo.

Іноді Осо настільки добре вживається в цю роль, що починає активно взаємодіяти з "новою" сім'єю: відпочивати на лавці або займатися йогою. І, здається, люди ніколи не заперечують стати частиною хитрого плану пса.





Звичайно, Осо любить свою господарку і в глибині душі усвідомлює, що вона є незамінною, тому завжди повертається з нею додому.

Фото: oso.the.golden

  • Дивитися також на theLime кумедне відео із собакою, яка не хотіла вранці йти на прогулянку. Пес бурчав і відмовлявся вставати, а потім відповів господареві людською мовою.
  • Золотистий ретривер посварився з тінню на снігу – у цій битві йому не перемогти. Тільки гляньте, як він мило сердиться.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео