Лайм

Український блогер висміяв "другу армію світу" кадрами з "Безславних виродків": відео

Люди зазначили, що вийшло дуже креативно та смішно

Український блогер Віктор Самохвалов прославився в мережі завдяки своїм веселим пародіям. Так, раніше він порадував користувачів смішними переозвучками реаліті "Холостячка" та легендарної комедії "Сам удома". Цього разу пародист дістався до так званої "другої армії світу" і показав, що вона насправді являє собою.

За основу Самохвалов взяв відомий фільм Квентіна Тарантіно "Безславні виродки". Починається ролик із того, що російська влада нібито віддає накази своїм підлеглим. Відповідне відео пародист виклав у своєму блозі у Instagram.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Самохвалов Віктор (@samokhvalov_viktor_)

Після чого картинка змінюється, і вже українські військові нібито розповідають, як треба боротися з російськими окупантами: "Розказую основи боротьби с другою "наймогутнішою армією світу". Вас семеро стає на оборону Києва – там більше людей не треба. Боронь Боже, щоб хтось потратив хоч один Stinger на їхні вертольоти. Скільки раз пояснювати, що воно падає само по собі?! Та сама ситуація з Джавелінами: побачив їхній танк, присів, прицілився і чекаєш слушну хвилину. За той час у нього мусить скінчитися солярка або воно просто собі розвалиться. Якщо, боронь Боже, воно не розвалилось, то ти добре протираєш очі, бо, швидше за все, то їде наш танк! А що робити з флотом, думаю, і так зрозуміло? Взяв у руки рацію і послав н**уй. Давайте, рідненькі, довго не затримуйтесь. Слава Україні! Героям Слава!".

Люди подякували блогеру за вдалу пародію, зазначивши, що вийшло дуже креативно та смішно. "Браво!", "Свіжий бальзам для ран підвезли", "Воно падає саме по собі", "Оскар" плаче за цими шедеврами", "Супер! Перемога за Україною!", "Геніально", "Молодець! Чекаємо ще!" - написали користувачі в коментарях.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео