Лайм

Хвилинка гумору: Данилко з каструлею на голові висміяв російських окупантів

Шанувальники подякували артисту за сміливу позицію та гумор

Український виконавець, актор та сценарист Андрій Данилко, який раніше заявив, що змінює слова у своєму хіті "Lasha Tumbai" на "Russia, Goodbye", підбадьорив українців новим відео. Він з'явився з каструлею на голові і висміяв російських загарбників, які нахабно вторглися в Україну.

У ролику можна побачити Андрія Михайловича у ролі російського солдата, який нібито потрапив у полон до української армії. Відповідне відео музикант опублікував у своєму профілі у Instagram.


Переглянути цей допис до Instagram

VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

Діалог нібито російського полоненого з українськими військовими:

- Навіщо приїхав до України?

- Я приїхав до України з Воронежа.

- Як звуть?

– Артем.

- Як?

– Артем.

- Прізвище?

- Сисоєв. Нічого смішного.

Фото: Wikipedia

"Хвилинка гумору", - лаконічно підписав кумедний ролик Данилко.

У коментарях під відео шанувальники подякували артисту за те, що навіть у такий непростий для країни час він знаходить у собі сили, щоб жартувати та підтримувати українців своєю творчістю.

У недавньому інтерв'ю співак заявив, що РФ у найближчому майбутньому чекає найстрашніший кінець. "Чому в них з армією ось це все відбувається? Тому що, мені здається, всі ці генерали розучилися, загрузли в розкоші. Ми якщо не вирішуємо, ми купимо. У них свята, якісь корпоративи, неважливо, ми купимо! Вони розучилися, вони всі роз'єднані. Ось їм сказали - і вони пішли. Не знаю, мені здається, що це хоч все і жахливо, я б не хотів, щоб це було, але для них це кінець", - сказав він у розмові з Наталією Влащенко.

Також в інтерв'ю Дмитру Гордону Данилко зізнався, що думає про українських зірок, які живуть у Росії та підтримують Путіна. Артист навів приклад, що днями спостерігав, як у мережі "травлять" акторку Нонну Гришаєву (родом з Одеси). Артистка написала, що у нинішній політичній ситуації почувається маленькою дівчинкою, яку запитують, кого вона більше любить: маму чи тата.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Я думаю: "Бл**ь, який х*йовий приклад". Що це за приклад? Я пам’ятаю, дитиною, як тато, котрий добре випивав (ми жили окремо), висаджував вікна, коли я спав на розкладачці, і з ножем кидався на маму… Я абсолютно розумів, який мені треба робити вибір і кого мені треба захищати. Я, за всієї любові до тата, брав табуреточку (мені було п’ять чи шість років), біг о третій годині ночі через дорогу, ставив її, набирав "102" і казав: "Приїжджайте на Рози Люксембург, 57, квартира 11, тато влаштовує концерти". Вони приїжджали та його забирали. У мене був чіткий розподіл, на якому я боці. А ось це "кого я більше люблю: тата чи маму" або "ми за мир, ми проти війни", - якесь таке узагальнене….", - висловився він із цього приводу.

"Я просто в шоці, коли якісь російські артисти кажуть: "Путін має рацію!" Путін має рацію, що немає міст? Путін має рацію, що вбивають дітей? Як ти таке можеш молоти! "Спецоперація", бл**ь! Яка спецоперація? Але, знову ж таки, це іспит. Зараз ми всі бачимо, хто є хто", - додав виконавець.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Крім того, Андрій Михайлович не сумнівається в тому, що Україна вистоїть і обов'язково переможе: "Я скажу одне: Путін – х**йло! Я вам скажу, друзі, - правда на нашому боці. Ми переможемо. Треба сміятися, треба одне одному допомагати, треба один одного підтримувати. Не знаю, у мене дуже гарне враження від того, що відбувається. Я захоплююся нашими людьми. Все буде добре!".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни