Лайм

Український блогер висміяв позицію НАТО щодо України переозвучкою Столтенберга: відео

Пародист підготував чергову порцію позитиву

Український блогер Віктор Самохвалов, який раніше висміяв "другу армію світу" кадрами з "Безславних виродків", зробив нову пародію. Цього разу він озвучив заяви генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

Відповідний ролик пародист опублікував у своєму блозі в Instagram. За основу він узяв випуск новин американського телеканалу MSNBC за 24 березня. "Шановний генсекретарю НАТО, вітаю вас! Хотілось би почувати від вас, чи є якісь зрушення щодо України, щодо поставок зброї? Які саме ви приймаєте міри щодо цих зрушень?" - цікавиться ведуча.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Самохвалов Віктор (@samokhvalov_viktor_)

На що Столтенберг відповідає їй, що ні в кого з членів НАТО немає такої сміливості та відваги, яка є у президента України Володимира Зеленського. "Пане генсекретарю, чи не боїтеся ви, що подібні заяви можуть негативно вплинути на ваші політичні рейтинги та на репутацію альянсу загалом?" - задає наступне питання ведуча.

Столтенберг у відповідь заявляє, що такий варіант розвитку подій точно не може статися, адже вже найближчим часом члени НАТО мають намір показати кремлівській владі свій вплив та рішучість.

Фото: instagram.com/samokhvalov_viktor

Люди подякували блогеру за чергову порцію позитиву та зазначили, що пародія вийшла дуже вдалою. "Саме ті новини, які варто послухати під час повітряної тривоги! Дякую, що піднімаєш настрій", "Це просто розрив", "Це геніально! Сарказмічна гра слів – це дуже цікавий художній елемент Класно!", "Це дуже смішно!", "Спасибі за позитив", "Спасибі вам за вашу творчість у цей непростий час", "Подвійне озвучення – це топ! Ти перевершив самого себе!" - написали вони у коментарях під відео.

  • Раніше експерт Міжнародного центру перспективних досліджень Микола Капітоненко заявив, що відсутність реакції НАТО навколо ситуації з Україною пов'язана зі страхом можливого втягнення у війну з Росією. Особливе занепокоєння викликають загрози та натяки РФ про готовність використання ядерної зброї.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео