Лайм

Такі ходять по нашій землі: український художник влучно зобразив солдата "другої армії світу"

Sadan Vague показав російського військового відповідно до його поведінки в Україні

Уже 54-й день в Україні триває повномасштабна війна з російськими окупантами. За майже два місяці вторгнення армія РФ продемонструвала, яку "спецоперацію" вона веде насправді: вбиває і ґвалтує мирних жителів, нахабно вторгається до їхніх будинків і виносить звідти все, що можна забрати з собою. Український художник зі Львова під ніком Vague Sadan влучно показав головні "цінності" російських мародерів.

На своїй сторінці в Instagram художник опублікував кадри, на яких зобразив солдата "другої армії світу". На них можна побачити свиню у формі військового, яка в руках тримає пакет із вкраденими у мирних жителів речами, з кишень видніється випивка, в іншій руці так званий "російський солдат" тримає зброю, за спиною в нього крадений кондиціонер.

Фото: instagram.com/sadan_vague

"Друга армія у світі. Якщо ви розумієте, про що я", - лаконічно підписав фотографії автор.

Фото: instagram.com/sadan_vague

Всього кількома знімками художник показав, за якими насправді "досягненнями" прийшли росіяни на наші українські землі: за побутовою технікою, ношеними речами та іншими так званими "предметами розкоші".

Фото: instagram.com/sadan_vague

"Це шедевр", "Дуже точно показано", "Шикарна робота!", "Тупо такі і ходять по нашій землі, це гіперреалізм", "Один в один!", "Дуже точно", "Як художник відчуває… Чудова робота! ", "Виглядає дуже правдиво", "Це шикарно!" - написали користувачі мережі під серією фото.

Фото: instagram.com/sadan_vague

Sadan Vague кілька років працював у невеликій інді-студії як художник, багато років - як традиційний скульптор. В даний час є художником-фрілансером, працюючи з істотами, монстрами та іншими чудовими речами.

  • Нещодавно Андрій Бєдняков висміяв армію мародерів РФ. Він запропонував окупантам РФ "вигідну угоду": відправити їм речі, які вони крадуть в українців. На столі лежали чоловіча та жіноча білизна, годинник, кнопковий телефон, тостер, прикраси, дитячі іграшки, книги та інші речі. При цьому ведучий в кінці ролика вирішив прибрати книги, зазначивши, що російським агресорам вони не знадобляться.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео