Лайм

"Визволителям" та їхнім дружинам: Андрій Бєдняков висміяв армію мародерів РФ

Користувачі подякували телеведучому за гумор

Український телеведучий Андрій Бєдняков, який раніше висміяв російську пропаганду, цього разу розсмішив мережу новим відео. Він запропонував окупантам РФ "вигідну угоду": відправити їм речі, які вони зазвичай крадуть в українців.

Відповідний ролик Бєдняков опублікував у своєму блозі у Instagram. На столі лежали чоловіча та жіноча білизна, годинник, кнопковий телефон, тостер, прикраси, дитячі іграшки, книги та інші речі. При цьому ведучий в кінці ролика вирішив прибрати книги, пояснивши, що російським агресорам вони не знадобляться.

Переглянути цей допис до Instagram

Андрій Бедняков (@biedniakov)

"Визволителям" та їхнім дружинам. Ці посилки по 400 кг", - каже підпис під відео. "Давайте зробимо так: я вам зараз все це відправляю поштою і ви йдете з нашої території", - звернувся Андрій до окупантів.

Шанувальники подякували телеведучому за гумор і зазначили, що він "одразу вирішив зайти з козирів", адже у ролику можна побачити тостер італійського виробника побутової техніки преміум-класу Smeg.

"З козирів вирішив зайти?", "Нутеллу забув, у ній же вся мотивація", "Книги однозначно тут зайві", - написали люди у коментарях.

Фото: instagram.com/biedniakov

Також користувачі мережі запропонували свої варіанти того, що можна віддати російським загарбникам за їх відступ: "І шматок асфальту поклади, нехай хваляться сусідам, що у них теж є асфальт у селі", "Нутеллу забув", "Забули унітаз і будку", "Спінінга не вистачає! У моїх знайомих у Бородянці, на їхніх очах з їхнього гаража в БТР навіть спінінги та вудки позабирали", "Ще треба пральна машина. Але, в принципі, навіщо вона їм там у селах, якщо у них немає там водопроводу?", "Забули цукор додати".

  • Кілька днів тому Андрій Бєдняков повідомив про смерть мами після виїзду з Маріуполя. З початку вторгнення російських окупантів в Україну жінка слабшала з кожним днем, з кожним вибухом.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита