Лайм

Кіт в Одесі перетворив російський танк на туалет: смішне відео стало хітом

Люди похвалили улюбленця за кмітливість

Нещодавно українські волонтери показали кота-патріота із тризубом на голові від народження, і незвичайна зовнішність зробила тварину справжньою зіркою. Цього разу в мережі з'явилося не менш яскраве відео з одеським котом у головній ролі.

У групі "Баба і кіт" у Facebook опублікували ролик, у якому можна побачити, як улюбленець перетворив російський танк на туалет. "Ось що одеський кіт думає про оці всі танки…" - сказала авторка смішного відео.

У коментарях люди зазначили, що навіть українські коти знають, як треба поводитися із технікою окупантів і яке її справжнє призначення. Хтось навіть пожартував, що "українці в біологічних лабораторіях готують котів до наступу на РФ".

"Оце моє улюблене відео! Котяче ТРО", "В Україні навіть коти демонструють своє ставлення до росії", "Наступні новини в оркостані: українці в біологічних лабораторіях готують котів до наступу на раzzєю", "Кіт вирішив, що це єдине, для чого можна використати рашистський танк", "Кота, мабуть, звуть Степан", "Наш Мурчик молодець", "Який розумний котик! Знає, що робити на рашистському танку", "Коти розумніші за орків", - висловилися користувачі мережі з цього приводу.

Фото: facebook.com/babaandkit

Фото: facebook.com/babaandkit

За кілька годин кумедний ролик зібрав більше тисячі лайків та сотні репостів. У коментарях люди і далі продовжують захоплюватися винахідливим улюбленцем.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео