Лайм

Гуморист "Кварталу" Юрій Великий випустив пародію на Тищенка в Таїланді: відео

Ролик вже набрав понад мільйон переглядів

Український комік, актор студії "Квартал 95" Юрій Великий показав у мережі ролик-пародію на народного депутата Миколу Тищенка, який вирушив до Таїланду під час війни і нарвався на критику в мережі. До слова, на тлі скандального "відрядження" чоловіка виключили з партії "Слуга Народу".

У відео Великий влучно висміяв "відрядження до Таїланду" нардепа, а також від його імені "виправдався" перед українським народом. Відповідний ролик, який вже подивилося більше мільйона людей, з’явився на YouTube-каналі гумориста.

Читайте також: "Герой оборони Таїланду": українці висміяли нардепа Тищенка у фотожабах.

"Як нещодавно стало відомо, народний депутат Микола Тищенко вирушив до Таїланду, де у нього була запланована зустріч у 4-зірковому готелі для "поліпшення взаємодії з представниками українського суспільства". Стратегічно важлива подорож, як на мене. Все б нічого, тільки Комітет РНБО своїм указом заборонив виїзд депутатів за кордон без письмового на те дозволу. Подивимося незабаром, чим закінчиться ця історія, ну а поки що пропоную на цю історію подивитись пародію. Сміємось - отже не здаємось", - прокоментував нову пародію сам Юрій.

Комік в образі Тищенка позував на тлі розкішного таїландського готелю, біля численних пальм та басейну. "Микола" спробував пояснити справжню мету своєї поїздки за кордон:

"Я зараз знаходжусь в Таїланді, і нікуди я звідси тікати не збирався. Мене сюди послали з України з дуже великою мискою. Ой, з місією. А тепер, коли я тут, мене з України продовжують посилати, але вже без місії. Звичайно, багатьом зручно, сидячи там, в Україні, без світла, під час повітряної тривоги та під ракетними обстрілами, сидіти та критикувати мене за мою титанічну працю!".

Фото: instagram.com/nikolaytyshchenko

Читайте на тему: Текст по-дебільному написано: у мережі висміяли гнівний пост Тищенка на адресу журналістів.

У коментарях українці оцінили старання гумориста та подякували йому за влучну пародію. Ось деякі їхні коментарі:

"Кожного разу дивуюся таланту Юри! Пародія супер!", "Якщо після цього хтось ще голосуватиме за Тищенка чи Тимошенко – то цю країну вже не врятувати", "Дякую Вам, Юро! Ви здатні повернути нам посмішку і гарний настрій навіть у найскладніші хвилини", "Це супер сатира", "Пародія чудова!", "До сліз, як завжди", "Юрію, кожне слово в яблучко. Ви супер!", "Юрію, кожна ваша пародія - це щось неймовірне! Дякую за вашу творчість! За ваш гумор, за ваші ідеї!", "БРАВО! Дякую за чудову пародію!".

Фото: instagram.com/nikolaytyshchenko

Нагадаємо, попри заборону на виїзд держслужбовців із країни не з державною метою, Микола Тищенко вирішив відправитися до Таїланду. Інформацію про подорож нардепа повідомили у Посольстві України у Королівстві Таїланд. Мовляв, там чоловік мав намір організувати зустріч із біженцями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео