RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Текст по-дебільному написано: у мережі висміяли гнівний пост Тищенка на адресу журналістів

Одіозний нардеп Микола Тищенко на тлі скандалу з "відрядженням" до Таїланду вирішив виправдати свою поїздку, однак замість підтвердження офіційного дозволу на перетин кордону чи аргументів про необхідність такого виїзду, Тищенко лиш звинувачував українських журналістів у тому, що вони ганьблять не його, а виявляється державу.

Про це Тищенко написав на своїй фейсбук-сторінці.

За його словами, він уже два тижні веде переговори з в'єтнамськими й тайськими партнерами за наказом "вищого керівництва", а дії українських журналістів нібито "підірвали довіру до України від наших потенційних партнерів", наголошуючи, що у В'єтнамі й Таїланді переважає проросійський порядок денний, тоді як Тищенко прагнув це змінити.

Читайте також: Азіатське "турне" Тищенка: нардеп "здав" своє керівництво

Водночас щодо наказу "вищого керівництва" то спікер парламенту Руслан Стефанчук запевнив, що жодних відряджень Микола Тищенко від Верховної Ради не отримував і взагалі не мав жодних підстав перебувати в Таїланді.

Тим часом скандальний нардеп продовжив звинувачувати журналістів у "дискредитуванні держави перед азіатськими партнерами", зокрема, наводячи аргумент, що за "спаплюження портрету королівської родини" у Таїланді мають право позбавити волі чи то навіть вбити, і закликаючи українців поважати подібні диктаторські закони.

Журналісти й небайдужі громадяни не залишилися осторонь і теж долучилися до коментування публікації Тищенка.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Кабмін опублікував документ про заборону виїзду чиновників за кордон.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: