Лайм

Гуморист Юрій Великий показав пародію на Пєскова і його брехню про ДРГ в Брянській області

Комік висміяв брехню російської пропаганди

Спецоперація бійців Російського добровольчого корпусу, які 2 березня проникли на територію Брянської області і записали послання росіянам, викликала справжню істерику у пропагандистів РФ. Вони почали розносити фейки про розстріли шкільних автобусів, захоплення заручників у селі Сушани, убитих та поранених хлопчиків та дівчаток.

Успішний рейд породив сотні жартів і мемів, і пародист Юрій Великий не пройшов повз гарячу тему. На своєму YouTube-каналі він опублікував пародію на кремлівського прес-секретаря Дмитра Пєскова, який говорить "правду" про ДРГ на Брянщині.

Фото: YouTube

Читайте також: Акція на попередження: генерал СБУ про інцидент у Брянській області.

"На даний момент нам достеменно відомо, що це були за люди. Це була українська ДРГ, що складається з польських найманців російського добровольчого корпусу. Група чисельністю 40 осіб надалі розділилася на дві групи по 100 осіб, щоб здійснити подальшу диверсію на нашій території", - пожартував гуморист.

На питання, як диверсанти змогли пройти повз російських прикордонників, була відповідь: "Ніяк, наш кордон на замку, це незаперечний факт".

Герой пародії не забув згадати і про організаторів диверсії, метою якої було "висадити в повітря електростанцію, захопити якихось заручників і розстріляти шкільний автобус".

"По секрету скажу, що цю операцію розробляв особисто Залужний, затверджував її сам пан Байден, а безпосередніми виконавцями були голова розвідки Буданов і відданий йому кіт на ім'я Гюнтер, який живе у них у штабі і знає усі таємниці. Не здивуюся, якщо він був виведений у тих самих американських біолабораторіях", - поділився Великий.

  • Нагадаємо, що командир РДК Денис Нікітін заявляв, що операцію було погоджено з ЗСУ. У рейді брали участь 45 бійців, більшість із яких - партизани, які працюють в РФ.
  • Раніше Юрій Великий розсмішив мережу пародій на Кадирова та його "трофейний" пістолет.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео