Лайм

Гуморист "Кварталу" Юрій Великий показав пародію на Кадирова і його "трофейний" пістолет: відео

Українці подякували коміку за талановитий гумор

Український комік, актор студії "Квартал 95" Юрій Великий, який нещодавно влучно висміяв скандальне відрядження Миколи Тищенка до Таїланду, цього разу підготував для шанувальників свіжу порцію гумору. У новому ролику він постав в образі Рамзана Кадирова та висловився щодо його "трофейного" пістолета.

"У недавньому інтерв'ю Скабєєвій голова Чечні похвалився якимось пістолетом, який йому принесли якісь командири, і розповіли, що, нібито, саме з цього пістолета свого часу застрелився Гітлер. Цікаво, що там ще є в арсеналі цей фантазер?" – йдеться в описі до відео, яке опубліковано на YouTube. Також у інтерв’ю пропагандистці Кадиров заявив, що береже зброю для президента України Володимира Зеленського, "аби той теж міг застрелитися".

Юрій ВеликийФото: instagram.com/yuri_velikiy

"У мене є трофейний пістолет. Командири мені привезли. Справжній. Ось з нього пан Гітлер застрелився. Деякі історики заявляють, що пан Гітлер не застрелився, а отруївся, але я вважаю – це маячня. Скажіть мені, як можна отруїтися пістолетом? Його ж навіть проковтнути неможливо. Я намагався. Я можу передати його Зеленському, щоб він зробив гідний крок", - говорить Великий в образі Кадирова.

Читайте також: Дуже схожий: Григорій Решетнік потролив Арестовича після заяви на звільнення.

Великий пожартував, що якщо президент України не захотів би стріляти в себе, Кадиров має для нього кілька інших варіантів: посох царя Івана Грозного, яблуко з казки про Білосніжку, стрілу часів "троянської спецоперації" та змію, яка вбила "Віщого" князя Олега.

Всі перераховані вище предмети "Кадиров" назвав трофеями, які отримав в дарунок від командирів. Тільки яблуко очільнику Чечні дістали "7 гномів", яких раніше було 20 тисяч.

"Загалом, як бачите, варіантів багато. Є з чого вибрати. Головне, щоб у цієї людини було бажання", – сказав герой ролика наостанок.

Читайте на тему: Отримав по кабіні: Остапчук висміяв російського блогера Літвіна, якого поставили на місце поляки.

"Юрію, Ваші геніальні пародії – перемога над ворогами України! Дякуємо!", "Юрію, Ви – культурно-інтелектуальна зброя України! Найкращий снайпер художнього фронту", "Як важко пародіювати персонажів, які самі по собі вже є пародією! Ви – геній!", "Юрію, ви геніальний! Ваш гумор допомагає у цей важкий період! Завжди чекаю нові випуски!", "Свято душі - Юрій Великий", "Приголомшливо. Оплески автору. Мистецтво врятує світ", "Юрію, Ви прекрасні! Розсмішили, хоч зовсім не до сміху було. Дякую", - прокоментували прем’єру пародії українці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео