Лайм

Перенаправила свій хейт на мене: переможець "Холостячки" про сльози Злати Огнєвіч на публіці

Чоловік у висловлюваннях не стримувався

На фінальному пост-шоу "Холостячки" з'ясувалося, що Злата Огнєвіч та Андрій Задворний розійшлися. Переможець 2 сезону покинув героїню, чим накликав на себе гнів шанувальників реаліті. Хейтери атакують бізнесмена вже цілий тиждень, і він впевнений, що в цьому – вина співачки.

Відповідаючи на запитання дописувачів в Instagram Stories, Андрій зізнався, що після перегляду програми "Холостячка. Життя після проекту", зокрема того моменту, коли він втікав зі студії, його ставлення до Злати змінилося.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний на пост-шоу "Холостячки" Фото: СТБ

Задворний заявив, що після "монологу" про нього він більше не відчуває теплих почуттів до співачки. Переможець "Холостячки" також згадав допис співачки, в якому вона розповідає про свій біль після розриву з людиною, яку щиро покохала на проекті.

"Андрію, привіт. Сумуєте ще трішки за Златою?", - поцікавилася одна з дописувачок.

"Ні, не сумую, - відповів Задворний. - І ніяких теплих почуттів не відчуваю після перегляду пост-шоу та деяких епізодів у дописі, який був після нього, сльози в сторіз... Так, мене зараз за це знову захейтять, але ці сльози були для того, щоб викликати до себе співчуття. А в мене це полетіло кулею, тому що після цих сліз все д*рмо вилилося на мене. Тобто, переворот хейту свого весь сезон на мене".

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

"Я не відмовляюся від своїх слів, мені боляче було за неї. Але! Негатив на мене йде такий, ніби я покинув жінку, відібрав у неї квартиру, украв гроші, ще й двох дітей зробив і залишив її одну, при тому, що обіцяв любити її все життя, - обурюється бізнесмен. - Ми зустрічалися півтора місяці і розійшлися абсолютно нормально.Так, з моєї ініціативи, але по-людськи. Тому, друзі, вгамуйтесь! Я вас прошу! Я нічого не зробив такого, щоб ви мене так д*рмили".

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога