Лайм

Чекала, що буде складніше: Alyosha розповіла про новонароджену дочку

Співачка стала мамою втретє

Днями Alyosha народила третю дитину - дочку Марію. Наразі співачка та її чоловік Тарас Тополя звикають до статусу багатодітної сім'ї та розповідають про новонароджену дівчинку.

Як виявилося, на відміну від старших братів, Маша виявилася дуже спокійною. І навіть дає батькам поспати. "Я очікувала, що буде складніше. Але, як показала практика, з огляду на наших попередніх два хлопчика, таких, бойових, то дівчинка у нас дуже спокійна, іноді дає поспати", - поділилася Alyosha в "Сніданку з 1+1".

Тарас Тополя та Alyosha з донькою Фото: instagram.com/tarastopolia

За словами співачки, дівчинка дуже схожа на свого зіркового тата. "Здійснилася моя мрія, дитина схожа на батька. Вона темноволоса, у неї темні очі, у неї ямочка на підборідді, у неї носик тата. Вона вся батькова", - зізналася артистка.

Появі на світ нового члена сім'ї радіють не тільки батьки, а й старші брати. 7-річний Роман та 4-річний Марк ніжно поводяться зі сестричкою і з цікавістю спостерігають, як з мама-артистка піклується про дитину.

Нагадаємо, Alyosha та Тарас Тополя знову стали батьками 15 серпня. Через кілька днів після пологів лідер гурту "Антитіла" забрав дружину і маленьку принцесу додому.

Виписка з пологового будинку Фото: instagram.com/alyoshasinger

  • Зіркове подружжя також виховують двох хлопчиків. Старший син Тараса Тополі і Alyosha народився в Америці. Через сім років після народження первістка лідер гурту "Антитіла" пояснив, чому вони з дружиною зважилися на пологи за океаном.
  • Про третю вагітність пара мовчала цілих 6 місяців. А пізніше сім'я музикантів стала охоче ділитися подробицями.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували