Лайм

Шанувальники "Друзів" побачили, як змінився Меттью Перрі - їм стало сумно, адже справа не тільки в карантині

Схоже, розлучення з дівчиною 51-річному Перрі далося нелегко

Актор Меттью Перрі, який зіграв роль харизматичного Чендлера Бінга в серіалі "Друзі", змінився за час карантину до невпізнання. Шанувальники засмучені: по-перше, Чендлер вже далеко не той красень; по-друге, причина таких змін може критися не тільки в реаліях карантинного періоду, але і в особистій драмі.

Як пише журнал Ok!, актора з сигаретою і стаканом Starbucks помітили на одній з парковок у Беверлі Хіллз (Каліфорнія). 51-річний Перрі в простому повсякденному одязі прямував до товариша, але виглядав при цьому доволі похмуро. Шанувальники припускають, що так на зірці "Друзів" відбилося його нещодавнє розставання з дівчиною Моллі Гурвіц.

Меттью Перрі Фото: ok.co.uk

Свій 51-й день народження Перрі відсвяткував 19 серпня, але до цього часу актор вже знову повернувся до лав холостяків. Адже якщо чутки в пресі вірні, то в червні після двох з гаком років стосунків він розлучився з Моллі Гурвіц.

Деякий час пара приховувала свої стосунки, але в лютому вони перестали бути секретом. Що правда, досі не відомо, що змусило Перрі та Гурвіц розлучитися.

Меттью Перрі Фото: ok.co.uk

Не склалося і з ребутом "Друзів" - в квітні шанувальники серіалу дізналися, що через карантин довгоочікуване возз'єднання акторів на майданчику довелося відкласти. Зараз інсайдери і допускають, що Меттью Перрі, Кортні Кокс, Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу, Метт Леблан та Девід Швіммер можуть приступити до роботи лише наступного року.

  • Тим часом Дженніфер Еністон виставила на аукціон своє оголене фото часів "Друзів". На ньому актрисі 26 років, і вона знаходиться на зорі своєї слави. Стартова ціна відомого чорно-білого фото авторства Марка Селігера - $6500.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності