Лайм

Оля Полякова, alyona alyona та інші знаменитості вийшли на мітинг під Кабмін - чого вимагають артисти

В цей же час у соцмережах набирає популярності флешмоб # НасНеЧують

Вранці 3 вересня поп-співачка Оля Полякова, хіп-хоп-виконавця alyona alyona, Alina Pash та інші представники музичної сфери прийшли під стіни Кабміну. Вони звернулися до влади із закликом не допустити повного занепаду індустрії, а також долучитися до діалогу та спільними зусиллями створити план виходу з кризи, яка виникла в зв'язку з забороною на проведення масових заходів.

Зокрема, активісти обурені обмеженнями, які вважають "вибірковими". За їх словами, такий підхід до правил проведення масових заходів ставлять одних організаторів концертів у більш вигідне становище порівняно з іншими.

Подивитися цю публікацію в Instagram

3.9.2020

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

"Багато читаю в соцмережах: артисти, ви що, бідні? По-перше, тут артисти не тільки топ-ешелону, - зазначила Полякова. - Тут і кавер-бендам, і музикантам заборонено працювати. І ви не забувайте, що дуже багато людей обслуговує цю індустрію. Це звукорежисери, світлотехніки, костюмери, режисери, танцівники, гримери. Це сотні тисяч людей, які залишаються в цих умовах без роботи".

Полякова також підкреслила, що вона за "безпечні концерти", але і за те, "щоб розуміти, чому одним можна, а іншим - ні".

Ініціативу Українського музичного профспілки також підтримали артисти і діячі сфери, які не змогли фізично бути присутнім під Кабміном - у соцмережах стає популярним флешмоб на підтримку мітингу #НасНеЧують. До нього приєднався гурт YUKO, репер Freel та інші молоді виконавці.

  • У зв'язку з продовженням карантинного режиму Кабмін заборонив проведення концертів в установах, для яких їх організація не є основним видом діяльності. У свою чергу, члени профспілки впевнені - таке рішення остаточно зруйнує музичну індустрію в Україні.
  • Раніше Потап та співзасновник MOZGI Entertainment Ірина Горова розповіли theLime, як музичний бізнес в Україні переживає карантин. За словами продюсерів, вони спостерігають справжню боротьбу за виживання.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну