Лайм

Американський актор звинуватив Кевіна Спейсі в домаганнях - на той час йому було всього 14

Ентоні Репп має намір довести вину старшого колеги в суді

Актор Ентоні Репп і ще один чоловік стверджують, що у віці 14 років постраждали від сексуальних домагань з боку Кевіна Спейсі. Обидва вони звернулися до Верховного суду штату Нью-Йорк, хоча інциденти між собою не пов'язані, пише Page Six.

Кевін Спейсі і Ентоні Репп Фото: Wikipedia

Репп, відомий за фільмами і серіалами "Ігри розуму", "Зоряний шлях: Діскавері" і "Лікарня Никербокер", вперше виступив зі звинуваченнями в 2017 році. У новому позові він стверджує, що познайомився зі Спейсі в 1986 році, виступаючи в бродвейській виставі "Чудові сини". 27-річний Спейсі запросив підлітка на вечірку в своєму будинку на Манхеттені, де схопив за сідниці, кинув на ліжко і ліг на нього зверху. Репп в страху побіг у ванну і через кілька хвилин покинув вечірку, хоча Спейсі намагався переконати його залишитися.

Інша жертва, ідентифікована як К.Д., познайомився з Кевіном Спейсі на уроці акторської майстерності в 1981 році. Два роки по тому, коли хлопчикові було 14 років, актор запросив його в свою квартиру і спробував згвалтувати.

Репп і К.Д. порушили свої справи відповідно до закону штату Нью-Йорк, який дозволяє людям, які пережили жорстоке поводження в дитинстві, подавати позови навіть по закінченню терміну давності злочину.

Спейсі вперше постав перед судом в Массачусетсі за звинуваченням у згвалтуванні 18-річного офіціанта в липні 2016 року. Прокуратура припинила справу, оскільки жертва відмовилася виступати в суді. Актор також врегулював позов про сексуальне насильство над анонімним масажистом, який помер в 2019 році.

"Ми дійсно маємо справу з педофілом. Кевін Спейсі знав, що робив. Його поведінка була спрямована на схиляння дітей до неналежної сексуальної поведінки, - заявив адвокат К.Д. Бен Рубіновіц. - Те, що Спейсі зробив з К.Д., на насправді було спробою згвалтування. Поведінка виходить за рамки допустимої, вона кричуща".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв