Лайм

Репера Серьогу звинуватили в побитті та вживанні наркотиків

Таку заяву зробила колишня дружина музиканта

Білоруський виконавець Сергій Пархоменко, відомий під псевдонімами Серьога та Поліграф ШарікOFF, бив свою колишню кохану Поліну Ололо, входив в жорсткі запої та вживав наркотики.

Таку заяву зробила екс-дружина репера в програмі "Зірковий шлях". За словами дівчини, яка вже не перший місяць судиться з музикантом за опіку їхніх дітей, в їхній родині була присутня жорстокість та насильство. Поліна стверджує, що репер бив її та тижнями не випускав з дому.

Сергій Пархоменко Фото: instagram.com/seryogamusic

"Він піднімав на мене руку, він бив мене, - каже Поліна. - Мене ніхто не випускав. Два тижні я була вдома, два тижні він пив горілку. У мене кілька днів очі не відкривалися, ви не розумієте, що зі мною було" .

Ололо додала, що у Пархоменко виникли серйозні проблеми з партнерами по бізнесу. Після чого почалися запої, загули та наркотики. "Він став неадекватним, каже дівчина. - Мені сказали: "Поліна, у нього 24/7 якась хімія в крові".

Поліна Ололо та Сергій Пархоменко жили в цивільному шлюбі кілька років, але до весілля справа так і не дійшла. За цей час у пари з'явилося двоє синів, за опіку яких вони сьогодні ведуть боротьбу в суді. Своїх дітей Поліна не бачила з лютого 2020 року, оскільки, як вона стверджує, колишній чоловік силою у неї відібрав.

Поліна Ололо з дітьми Фото: instagram.com/polina_lola

  • Поліна Ололо розповіла про той день, коли Серьога відібрав Марка та Платона. Ололо стверджує, що репер забрав синів просто з вулиці та відвіз у невідомому напрямку.
  • Читайте також на theLime, як Серьога прокоментував скандал. На своїй сторінці в Facebook він пояснив поведінку колишньої дружини "надмірною вразливістю".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня