Лайм

Кіркоров, Басков та інші росіяни знялися в кліпі на підтримку Лукашенка - тепер їх ганьблять у мережі

У пісні "Любимую не отдают" використали слова з виступу чинного президента Білорусі

Філіп Кіркоров, Ніколай Басков, Аніта Цой, Діана Гурцкая і Олександр Буйнов разом з білоруськими виконавцями записали пісню "Любимую не отдают". Саме ці слова Олександр Лукашенко використав у своїй промові після президентських виборів. "За нами Білорусь - чиста і світла, чесна й гарна, роботяща, трошки наївна і трохи вразлива. Але вона наша, вона кохана, а кохану не віддають", - сказав він.

Музичне відео, опубліковане на YouTube-каналі співачки Аури від імені "Артистів за мир", називають пропагандистським, а учасників ганьблять і висміюють. Через кілька годин після його розміщення гілку коментарів закрили, як і можливість побачити кількість лайків і дизлайків.

"Взагалі, звичайно, все це "любимую не одтают" - про насильницьке утримання. "Любимая" сама вирішує, що їй робити. А якщо псих не може змиритися з відмовою, б'є і погрозами змушує залишитися, то його треба ловити і відправляти до в'язниці. Ну або на лікування", - пише користувачка Твіттер Таня Баришнікова (@sarcazmator).

"Любімуюнеотдают". Лупцюють кийками, тягають за волосся, катують і кидають у в'язницю, але не віддають. А то заживе як людина, мразь така", - обурюється @zerolactose_me.

"Схоже я знаю куди пішла частина кредиту виданого Білорусі: на оплату участі Кіркорова, Баскова, Буйнова та ін. В кліпі на підтримку Лукашенка. Як у них вистачає мізків підписуватися на участь в такому? Яких грошей не вистачає Кіркорову або Баскову, а?" - пише громадський діяч і творець порталу "Такие дела" Дмитро Алешковский.

"На YouTube-каналі маловідомої білоруської співачки раптом вийшов кліп з Басковим, Кіркоровим і Майдановим - з приспівом "Любімуюнеотдают" і держпрапором Білорусі. Чомусь уже після 30 тисяч переглядів у ролика закриті коменти і відключений показ дизлайків", - жартує @TerekhovaY.

"Любімуюнеотдают - але за 1,5 мільярда можна і продати", - пише @ Slavsla0261.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них скоріше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита