Лайм

Мати Сильвестра Сталлоне померла в 98 років - вона залишалася активною до самої смерті

Джекі Сталлоне пішла з життя уві сні

Жаклін Сталлоне, матір голлівудських акторів Сильвестра і Френка Сталлоне, померла у віці 98 років. Смерть жінки підтвердив її молодший син в Instagram.

Фото: instagram.com/officialjackiestallone/

"Вона була матір'ю чотирьом дітям: Томмі, Сильвестру, Френкі і моїй покійній сестрі Тоні Енн. Вона була чудовою жінкою, повною мужності і безстрашності, вона тренувалася кожен день, - написав Френк Сталлоне. - Вона померла уві сні, як і хотіла. Не любити її було складно, вона була дуже ексцентричною і яскравою особистістю. Вона народилася 29 листопада 1921 року в Вашингтоні, пережила Велику депресію і Другу світову війну. Її розум був гострим, як бритва, до самої смерті. Вона ніколи не носила маску, як справжня революціонерка. У неї було сім внуків і 3 правнука. Мій брат Сильвестр все життя дбав про неї як про королеву. Ми всі любили її та її бажання жити і перемагати. Я завжди буду сумувати за тобою, мамо".

Фото: instagram.com/officialjackiestallone/

У свої 98 років Джекі Сталлоне залишалася активним користувачем соціальних мереж і регулярно публікувала фотографії своїх дітей, собак, численних друзів та інших моментів з життя. Показуючи відео пілатесу і танців, жінка багатьох надихала змінити ставлення до свого здоров'я і тіла.

"Я залишаюся в формі, щодня вивчаю акордеон. Думаю, що знаю стільки ж, скільки і мій учитель", - підписала вона один зі знімків в лютому.

Фото: instagram.com/officialjackiestallone/

У віці 82 років померла британська актриса Дайана Рігг, відома ролями Олеани Тіреллі в серіалі "Гра престолів" і Трейсі Бонд - дівчини агента Джеймса Бонда в стрічці 1969 року "На секретній службі Її Величності".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші