Лайм

Том Круз летить на орбіту знімати перший фільм у космосі - в Росії одразу ж відповіли

Як тобі таке, Том Круз?

У жовтні 2021 року Том Круз, режисер Даг Лайман та астронавт Майкл Еладіо Лопес-Алегріа полетять на Crew Dragon Ілона Маска на орбіту, щоб вперше в історії зняти фільм у відкритому космосі.

Про грандіозні плани актора, NASA та SpaceX щодо нової частини шпигунського бойовика "Місія нездійсненна" стало відомо в травні цього року, але чи буде цей фільм першим, знятим у космосі, тепер уже невідомо. Як тільки чутки про майбутній політ Круза та Лаймана підтвердилися, в Росії одразу ж заявили про спільний проект "Роскосмосу" та "Першого каналу".

Міжнародна космічна станція (МКС) Фото: pixabay.com

Як пише "Дождь", восени 2021 року "Роскосмос", "Перший канал" та місцева кіностудія Yellow, Black and White мають намір зняти... Та-дааам! Перший в історії художній фільм у космосі! Як тобі таке, Том Круз?

У мережі також з'явилася деяка інформація про проект: він отримав робочу назву "Виклик", а його режисером стане автор стрічки "Холоп" Кліп Шипенко. За сюжетом, головний герой "Виклику" полетить на МКС на російському пілотованому кораблі "Союз МС".

Актора на головну роль автори проекту планують обрати шляхом проведення відкритого конкурсу, ну а всі інші подробиці поки залишаються невідомими. У соцмережах цю новину сприйняли скептично. "Космічна гонка - тепер у кіно!" - посміялися в одному з коментарів у Twitter.

  • Читайте також на theLime, як режисер Нікіта Міхалков вивчив відео протестів в Білорусі і зробив "професійний" висновок - каже, протестуючих намалювали. Хоча після заяв про "чіпування людей американцями" користувачі соцмереж вже нічому не дивуються.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil