Лайм

Українка прикрасила обкладинку журналу Harper's Bazaar: хто вона

Дівчина з маленького містечка на Львівщині досягла успіху за кордоном

Журнал Harper's Bazaar Vietnam представив свою нову цифрову обкладинку. Героїнею випуску стала українська модель та акторка-початківець Людмила Ткаченко, яка зараз живе та будує кар'єру в США.

Українка прикрасила титульну сторінку номера та розвороти глянцю. Дівчина приміряла кілька стильних образів, а також розповіла виданню про своє дитинство в Україні та про те, як вона стала моделлю.

Фото: bazaarvietnam.vn

Людмила народилася в невеликому містечку у Львівській області в простій родині. З п'яти років талановита дівчинка вчилася грі на бандурі, а також освоювала українські народні танці. Але в 16 років її життя круто змінилося.

Коли Люда поверталася додому з магазину, на вулиці до неї підійшла менеджер модельного агентства та запропонувала спробувати себе в моделлингу. Дівчинка погодилася і вже наступного дня підписала свій перший контракт. Українка працювала моделлю не тільки в рідній країні, але й підкорювала подіуми Азії. А в 2016 році вийшла на конкурентний ринок США, навіть не знаючи англійської.

Фото: bazaarvietnam.vn

Фото: bazaarvietnam.vn

Нині Ткаченко живе в Америці, вчиться в акторській школі та сподівається підкорити Голлівуд. Кумиром дівчини є Анджеліна Джолі. "Її кар'єра та спосіб життя - волонтерство та допомога людям - викликають у мене захоплення", - говорить Людмила.

Фото: bazaarvietnam.vn

Фото: bazaarvietnam.vn

Фото: bazaarvietnam.vn

Фото: bazaarvietnam.vn

Фото: bazaarvietnam.vn

  • Українка Оксана Линів стане першою жінкою-диригентом престижного Байройтського фестивалю класичної музики У Німеччині. До цього з 1876 року цю місію покладали на 92 чоловіків.
  • 8 вересня на фестивалі Reeperbahn в Німеччині оголосили номінантів на Music Moves Europe Talent Awards - премію Європейського союзу в області сучасної музики. У числі претендентів опинилася й українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз гурт "Ґринджоли", який представляв Україну на "Євробаченні" з гімном революції

Гурт Ґринджоли існує в особі Романа Калина - чому колектив розпався та чим зараз займається його колишній лідер

Російський репер Noize MC зустрівся у Чикаго з Андрієм Хливнюком та заявив, що пишається ним

Російський репер Noize MC розповів про дружбу з Андрієм Хливнюком та похвалився спільними фото із ним - пост артиста

Мстислав Чернов привіз в Україну "Оскар", який отримав за фільм "20 днів у Маріуполі"

Мстислав Чернов повернувся в Україну з першим Оскаром - в мережі показали фото режисера на київському вокзалі