Лайм

Актер из "Теории большого взрыва" Джим Парсонс с мужем переболели Covid-19

Обидва перенесли хворобу легко, але симптоми виявилися для них незвичайними

Американський актор Джим Парсонс, який відомий завдяки ролі Шелдона Купера в ситкомі "Теорія великого вибуху", опинився в числі зірок, які перехворіли на Covid-19. Разом з ним коронавірус переніс й його чоловік Тодд Співак.

Як розповів актор в шоу Джиммі Феллона, вони з чоловіком дізналися про діагноз ще в березні, але вирішили не поширюватися про хворобу, оскільки думали, що це звичайна застуда. Через півроку Парсонс вирішив розповісти про пережитий досвід.

Джим Парсонс і Тодд Співак Фото: instagram.com/therealjimparsons

За словами Джима, головним симптомом у нього та у чоловіка була втрата нюху, що було занадто жорстоко, так як єдине, що хотілося робити на карантині - їсти.

"Це просто не піддається опису. Я і зрозуміти ніколи не міг, як можуть повністю зникнути смаки і запахи. Коли ти на карантині, тобі нема чим зайнятися, окрім як їсти. Це було жорстоко", - поділився актор.

Парсонс зізнався, що через кілька тижнів вони з чоловіком повністю відновилися.

  • Знаменита пара Девід та Вікторія Бекхем перехворіли коронавірусом. Це сталося ще на початку березні, але відомо про це стало тільки на початку вересня.
  • Раніше стало відомо про коронавірус у Роберта Паттінсона. Інфекцію виявили через пару днів після відновлення зйомок нового "Бетмена", тому виробництво фільму знову довелося зупинити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення