Лайм

Модель Кріссі Тейген втратила дитину та показала несамовиті фото

Медикам не вдалося врятувати малюка

Американська модель Кріссі Тейген та співак Джон Ледженд втратили свою третю дитину. Днями дівчину екстрено госпіталізували через ускладнення під час вагітності, а тепер стало відомо, що малюк народився мертвим.

Сумною новиною 34-річна зірка поділилася в своєму Instagram. Вона опублікувала несамовиті кадри з лікарні, в тому числі й з немовлям, і написала, що вони з чоловіком відчувають дуже сильний біль.

Фото: instagram.com/chrissyteigen

"Ми відчуваємо сильний біль, біль, який ми ніколи раніше не відчували. Ми ніяк не могли зупинити кровотечу та врятувати малюка, навіть вдавшись до переливання крові. Цього просто було недостатньо", - поділилася Кріссі.

Тейген зізналася, що вони з чоловіком дали хлопчикові ім'я, хоча раніше до появи на світ дітей не називали.

"Ми ніколи заздалегідь не вибираємо імена наших дітей. Але ми з якоїсь причини почали називати цього маленького хлопця в моєму животі Джеком. Так що він завжди буде Джеком для нас. Джек так багато працював, щоб бути частиною нашої маленької сім'ї, і він буде їм назавжди. Ми завжди будемо любити тебе", - написала убита горем мама.

Фото: instagram.com/chrissyteigen

34-річна Тейген та 41-річний Ледженд познайомилися на зйомках музичного відео на його пісню Stereo в 2007 році, а офіційно уклали шлюб тільки в 2013-му. Зіркове подружжя виховують 4-річну дочку Луну та 2-річного сина Майлза. Обидві дитини з'явилися на світ за допомогою ЕКЗ.

Фото: instagram.com/chrissyteigen

Фото: instagram.com/chrissyteigen

  • 62-річний Алек Болдуін знову став батьком: його дружина Хіларія благополучно народила п'яту дитину всього через дев'ять місяців після вагітності, що завмерла.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації