Лайм

Зірка сіткому "Одного разу під Полтавою", яка нещодавно народила, заразилася Covid-19 - акторка розповіла про симптоми та лікування

Ще одна знаменитість захворіла коронавірусом

Анна Саліванчук, зірка комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою", поділилася неприємною новиною - Covid-19 торкнувся й її сім'ї. Акторці, яка всього місяць тому народила сина і годує малюка грудьми, нелегко вести боротьбу з недугою.

Як написала знаменитість в Instagram, перший коронавірусом захворів її чоловік, продюсер студії "Квартал 95" Олександр Божков. У неї самої симптоми з'явилися через пару днів, і вони не такі слабкі як у чоловіка.

Анна Саліванчук Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

"Спочатку симптоми були у чоловіка. Нездужання, температура 37,6, ломота. Здав аналіз, результат позитивний. На наступний день йому стало набагато краще, всі симптоми пройшли. Але у мене з'явилися 39,8 температура, кашель, ломота, нездужання. Ви розумієте як це мамі, яка годує", - пише акторка.

Випереджаючи запитання дописувачів про лікування коронавірусу, Анна розповіла в пості, які препарати приймає.

"Збиваю температуру Парацетомолом та Ношпою, приймаю вітамін С та Д, від горла Тантум-Верде та Декатилен. Спостерігаємо, що буде далі", - написала зірка.

Анна Саліванчук та Олександр Божков стали батьками 1 вересня. Для подружжя новонароджений малюк став другою дитиною. Вони також виховують старшого сина Гліба - хлопчик з'явився на світ у 2015 році.

Анна Саліванчук з чоловіком та синами Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

  • Співачка Камалія вилікувалася від коронавірусу: результат її контрольного тесту на Covid-19 виявився негативним. Чоловік артистки, мільярдер Мохаммад Захур, який важче переносив хворобу, поки не може похвалитися хорошими новинами.
  • Перемогла коронавірус також акторка та учасниця нового сезону "Танців з зірками" Дар'я Петрожицька. Зірка "Папіка" зізналася, що вона не вірила в існування Covid-19, поки не захворіла.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували