Лайм

Поліція відкрила кримінальне провадження після концерту Олі Полякової в Харкові - що сталося

Концерт артистки в Харкові порушив карантинні норми

3 жовтня на харківському стадіоні ДЮСШ 5 пройшов концерт Олі Полякової до Дня працівників освіти, організований "командою Геннадія Кернеса". В цей же день в Україні зафіксували черговий антирекорд за випадками захворювання коронавірусом - 4661 випадок за добу. Що ж стосується Харкова, з 28 вересня місто віднесене до помаранчевої зоні рівня епідемічної небезпеки.

Незважаючи на це, масовий захід у Харкові відвідали понад 2 тисяч осіб, що стало прямим порушенням карантинних норм. У зв'язку з цим "поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення вимог карантину в Новобаварськлму районі Харкова", повідомляється на сайті поліції Харківської області.

Оля Полякова Фото: Instagram / Оля Полякова

"Слідчим Новобаварського відділу поліції внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України, - також говориться у повідомленні. - Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу розміром від 17 до 51 тисячі гривень або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк".

Як уже згадувалося вище, з 28 вересня місто Харків знаходиться в помаранчевій зоні рівня епідемічної небезпеки. Станом на 3 жовтня в Харківській області зафіксували понад 20 тисяч випадків захворювання Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття