Лайм

Карлос Сантана за прикладом Снуп Догга відкрив власний бренд марихуани

Компанія Mirayo займеться виробництвом канабісу преміум-класу

Знаменитий гітарист-віртуоз Карлос Сантана заснував власний бренд по виробництву канабісу преміум-класу. Mirayo від Сантани описується як "лінія канабісу, вирощена на сонці, яка шанує духовну і древню латинську спадщину рослини", пише Variety.

Фото: Left Coast Ventures

Зі своїм новим бізнесом Сантана поповнив ряди таких знаменитостей, як Снуп Догг, Віллі Нельсон, Віз Халіфа і Томмі Чонг. Назва Mirayo є поєднанням слів "мій" і "промінь" іспанською мовою.

"З мого досвіду, це може поліпшити медитативні роздуми і творче вираження, - описав він властивості свого канабісу. - Це може розвіяти негативні сумніви, щоб розкрити вічний дар нашої унікальності. З Mirayo я сподіваюся допомогти людям використовувати каннабіс як двері до більш доброзичливої поведінки, наприклад, доброти і співчуття".

В асортимент Mirayo входять упаковки з п'яти джойнтів і банки з цілим суцвіттям канабісу трьох сортів (сатіва, індика і гібрид). Продукцію вже можна купити в деяких лікувально-профілактичні заклади в Каліфорнії.

  • Бреда Пітта тим часом звинуватили в шахрайстві. Жінка з Техасу стверджує, що він виманив у неї $ 40 тис. і навіть обіцяв одружитися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представниця Сан-Марино на Євробаченні 2024 Megara вразила епатажним образом та сміливим номером - відео виступу

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня