Лайм

Обіцяв одружитися і пограбував: жінка подала в суд на Бреда Пітта і вимагає компенсації

Американка впевнена, що її ошукав справжній актор, а не онлайн-шахрай

Жінка з Техасу вимагає у Бреда Пітта $ 100 тис. компенсації за онлайн-шахрайство. Вона стверджує, що голлівудський актор виманив у неї великі гроші і навіть натякав на весілля, пише Page Six. Адвокати 56-річного Пітта запевняють, що довірливу американку обдурив кібер-злочинець.

Фото: Getty Images

Келлі Крістіна працює начальницею управління охорони здоров'я міста Плейно в Техасі. Жінка стверджує, що заплатила Бреду Пітту $ 40 ти. за те, щоб він 5 разів з'явився на благодійних заходах, які вона організувала для допомоги жертвам урагану "Катріна". У судових документах говориться, що у пари склалися "близькі стосунки", і вони навіть "обговорювали шлюб".

"У 2018 році Бред Пітт звернувся до позивачки Келлі Крістіни з проханням зібрати кошти для його фонду Make It Right Foundation - благодійної організації на користь жертв урагану "Катріна", - йдеться в скарзі. - Келлі Крістіну переконав виклад справи. Позивачка та Бред Пітт уклали ділову угоду з конкретними умовами".

Крістіна стверджує, що "Пітт" відміняв кожен захід в останню хвилину і обіцяв приїхати наступного разу, але не повертав гроші за участь.

"Ми ведемо судові тяжби з березня 2020 року. Цей судовий процес важливий для країни, тому я буду продовжувати боротися з фондом Бреда Пітта Make it Right Foundation. У мене є докази, щоб підтвердити звинувачення", - сказала вона журналістам.

Адвокати Пітта заперечують знайомство актора з Крістіною. Вони стверджують, що її жорстоко обдурив кібер-злочинець, що прикинувся голлівудською зіркою. "Ні організації Make It Right, ні пан Пітт ніколи не уклали угоди з позивачкою", - йдеться в заяви юристів оскароносного актора, які вже подали клопотання про припинення справи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо