Лайм

"Площа зірок" в Києві продовжує поповнюватися іменними табличками - на цей раз там увічнили ім'я Насті Каменських

Сьогодні в центрі столиці висічені імена понад 50-ти видатних українців

У центрі Києва у ТРЦ "Гулівер" продовжують відкривати зірки відомим українцям. Тепер киян та гостей столиці радує іменна табличка Насті Каменських (NK), яка своєю творчістю встигла підкорити серце не тільки українського слухача, але й світового.

Зірка співачки "запалилася" 8 жовтня і стала для неї "символом уваги та любові шанувальників". "Я дуже рада, що моя творчість знаходить відгук у ваших серцях", - звернулася Настя до фанів.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Це велика і головна цінність, яка мотивує і надихає творити, створюючи нові класні та корисні проекти. Йти вперед! Коли я відчуваю, що ви зі мною - я знаю, що мені під силу будь-які мрії та цілі", - додала Каменських.

Фото: instagram.com/kamenskux

Фото: instagram.com/kamenskux

"Площа зірок" з'явилася в Києві ще в 2015 році. Як відзначають автори проекту, вона покликана стати гордістю і нагадуванням для кожного жителя і гостя столиці про великі досягнення українців, стимулювати до розвитку міста та нації в цілому.

Сьогодні в центрі столиці висічені імена понад 50-ти знаменитостей, серед яких: Богдан Ступка, Ніна Матвієнко, Володимир Горянський, Ада Роговцева, Оля Полякова, Монатік, Потап, Тіна Кароль та інші.

  • 10 вересня на "Площі зірок" увічнили ім'я народної артистки України Ірини Білик. Зірка співачки стала ювілейною на площі.
  • Раніше за внесок в розвиток української музики відзначили гурт "Время и Стекло". Тепер на київській "Площі зірок" красується іменна табличка з автографами Наді Дорофєєвої та Позитиву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації