Лайм

Серіал "Декстер" отримає новий сезон, і фани у нестямі від щастя - що вже відомо

Кажуть, нові серії "Декстера" варто чекати вже через рік

Серіал "Декстер", який без перебільшення можна назвати культовим, отримає новий сезон. Телеканал Showtime готується до прем'єри вже на осінь 2021 року і фани у нестямі від щастя, адже таким залученням глядача раніше могли похвалитися хіба що "Пуститися берега" та "Гра престолів".

Як пише Deadline, через сім років після завершення проекту шанувальники серіалу побачать 10 нових серій детективної драми про серійного вбивцю Декстера. Головну роль так само виконає Майкл С. Холл, а шоураннер виступить Клайд Філліпс.

Обговорюючи настільки тривалий розрив, президент Showtime Entertainment Гері Левін розповів, що телеканал із задоволенням повернувся б до проекту раніше, але весь цей час автори серіалу не знаходили цікавого підходу. Тепер же ситуація змінилася.

В іншому ж про новий сезон "Декстера" відомо поки не так багато. Згідно з попередніми планами, серіал почнуть знімати вже на початку 2021 року, а прем'єра може відбутися восени.

Примітно, що новині зраділи далеко не всі глядачі серіалу. Багато хто сподівається, "що в нових серіях Декстер вб'є того, хто написав останній сезон". На думку деяких, фінал серіалу був настільки невдалим, що зараз його творці ризикують провалитися остаточно. Дехто навіть пошукав діаграммку з оцінками глядачів.

Деякі ж припустили, що кінцівка видалася такою невдалою якраз з тієї причини, що серіал не завершили. "З огляду на те, як все закінчилося, має бути продовження, - зазначили в одному з коментарів у Twitter. - Не може бути, щоб Декстер просто жив як дроворуб і ніколи більше не вбивав".

Нагадаємо, серіал "Декстер" виходив з 2006 по 2013 рік. Його сюжет заснований на романі Джеффрі Ліндсея "Дрімаючий демон Декстера" і розповідає про судмедексперта, який за бризками крові здатний розкрити злочин будь-якої складності. Що правда, є нюанс. Насолоджуватися спокійним життям головному героєві не дає пристрасть до вбивств.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Суворі обмеження: Тимур Мірошниченко відверто розповів про складнощі другого усиновлення

Тимур Мірошниченко розповів, чому йому з дружиною не вдається встановити другу дитину - шоумен назвав певні характеристики

Далі свого носа не бачить: український продюсер розкритикував Олега Кензова, який живе за кордоном

Вадим Лисиця розкритикував Олега Кензова, з яким співпрацював у минулому - чоловік назвав артиста тупим

Все, що страшне, - реальність: Дантес поскаржився на пригнічений стан

Співак Володимир Дантес не став приховувати, що останнім часом відчуває емоційне виснаження. Артиста рятують природа, рідний дім, родина