Лайм

У мережі згадали фото дочки Єлизавети II в Києві - та є навіть відео, де вона падає з коня у Пирогові

Принцеса Анна відвідувала місто у 1973 році

У мережі згадали приїзд єдиної дочки британської королеви Єлизавети II принцеси Анни до Києва. Архівне фото розійшлося по соцмережах і набрало масу ретвітів та лайків, адже за цим кадром стоїть ціла історія.

Раритетний знімок опублікували в twitter-акаунті "Історичні фото". У підписі сказано, що спадкоємиця царського монарха Великобританії приїжджала в СРСР в 1970-х роках.

Фото: twitter.com/HistoryFoto

Дійсно, у вересні 1973 року принцеса Анна приїжджала до Києва в супроводі чоловіка Єлизавети принца Філіпа. Тоді місто приймало у себе чемпіонат Європи з кінного спорту, а дочка британської королеви, як і її мати, пристрасна любителька коней та досвідчена наїзниця.

Змагання проходили на території Пирогова та його околицях. У мережі збереглося відео, як принцеса Анна падає з коня під час гонки. На кадрах видно, як скакун невдало перестрибує через огорожу і падає, скинувши з себе члена королівської сім'ї. На щастя, падіння принцеси обійшлося без важких травм.

  • Єлизавета II вперше за карантин вийшла на публіку, але замість радості отримала хейт. Британська королева відвідала лабораторію оборонної науки і техніки Портон-Даун без захисної маски на обличчі.
  • Раніше ми писали, що статок королеви Єлизавети зменшиться на $25 млн через скорочення числа відвідувачів земель і володінь Власності Корони. Наслідки епідемії коронавірусу позначатимуться на її фінансах протягом наступних кількох років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення-2024" - головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України