Лайм

В Україну спробували провезти нові iPhone 12, але прикордонники пильнують, адже офіційних поставок ще немає

В Україні нову техніку Apple чекають вже в листопаді

На кордоні України та Польщі затримали партію контрабанди нових смартфонів Apple iPhone 12. Прикордонники пильнують, адже офіційних поставок бренду ще немає.

Партія вилучених смартфонів Фото: dpsu.gov.ua

Як уточнює Державна прикордонна служба, на пункті пропуску "Краковець" правоохоронці обшукали автомобіль громадянина Німеччини, який прямував з Польщі до України, та вилучили п'ять смартфонів iPhone 12 Pro. За оцінками прикордонників, орієнтовна сума контрабанди може складати від 270 до 350 тисяч гривень.

Як додало джерело, так звані сірі продавці пропонують сьогодні iPhone 12 з 128 Гб пам'яті за ціною від 54 тисяч гривень. Вартість смартфона на 256 Гб може досягати 60 тисяч.

  • Компанія Apple презентувала нові смартфони - міні-версію iPhone 12, iPhone 12, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max - під час онлайн-презентації 13 жовтня. В українських інтернет-магазинах нова техніка Apple з'явиться з листопада, але вже є можливість зробити попереднє замовлення. Ціни на iPhone 12 стартують від 31,9 тисяч гривень, на 12 Pro - від 39,9 тисяч.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників