Лайм

У мережі обговорюють образ Олени Зеленської на зустрічі з послом Аргентини - перша леді обрала колір карамелі

Лук вийшов стильним і по-осінньому затишним

Олена Зеленська відвідала фотовиставку, організовану посольством Аргентини в Україні. Для виходу в світ перша леді вибрала строгий осінній образ і в черговий раз довела, що їй властиво бездоганне відчуття стилю.

Дружина президента прибула на показ на запрошення посла Аргентинської Республіки в Україні Олени Летісії Тереси Мікусінскі. Фото із зустрічі з дипломатом з'явилися на офіційній сторінці Олени Зеленської в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Виставка "Аргентина очима жінок-художниць" проходить в інформаційному агентстві "Укрінформ". На ній представлені роботи аргентинських фотохудожниць, які в своїх творах діляться особистим поглядом на країну та місцевих жителів.

"Емоційно, чуттєво, по-жіночому ... Завжди хотіла побувати в Аргентині, і сьогодні мені це вдалося. Хоча б віртуально", - написала перша леді України.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для чергового виходу в світ Олена Зеленська вибрала костюм карамельного відтінку, що складається з широких штанів і подовженого жакета на одному гудзику. Свій монолук дружина гаранта розбавила ліловим гольфом та темними туфлями на невисокому каблуці - взуття відмінно гармоніювало з манікюром першої леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Всі гості фотовиставки, в тому числі й Олена Зеленська, придержувалися карантинних обмежень: дотримувалися дистанції та були в захисних масках.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

  • Дивіться також на theLime, як перша леді України виглядала під час офіційного візиту до Туреччини. Наряд для Олени Зеленської виготовив український бренд SIX.
  • 7 жовтня Володимир та Олена Зеленські відвідали Лондон, де зустрілися з герцогом та герцогинею Кембриджськими - принцом Вільямом та Кейт Міддлтон. Яким був тоді образ першої леді - дивіться тут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков