Лайм

Хто покинув шоу "Холостячка" в 3 випуску - Ксенія Мішина попрощалася з трьома учасниками

На проекті залишилося 8 учасників

6 листопада на каналі СТБ відбувся третій випуск романтичного реаліті "Холостячка". На цьому тижні за серце Ксенії Мішиної боролися 11 чоловіків, але впоратися з конкуренцією та своїми емоціями вдалося не всім. За підсумком випуску шоу покинули відразу три учасники.

Хтось пішов з проекту прямо під час побачення, а хтось поїхав з церемонії троянд, не отримавши бутоньєрку. Кого відпустила головна героїня і чому актриса втратила віру в їх можливе майбутнє - читайте в матеріалі theLime.

Ксенія Мішина Фото: instagram.com/holostyakstb

Артем Шепель

З Артемом Ксенія попрощалася під час групового побачення. Чоловік виявляв агресію: грубіянив конкуренту, сперечався та розкидав стільці. Поведінка учасника викликала у холостячки тривогу, вона побоялася, що в майбутньому він зможе проявити насильство по відношенню до неї та її синові. Чоловік, звичайно, запевнив її, що бити жінок і дітей - для нього табу, але Ксенія не захотіла перевіряти, і відправила спортсмена додому.

Артем Шепель Фото: instagram.com/holostyakstb

Костянтин Скріпачук

Протягом трьох тижнів фотограф вів себе дуже стримано і завжди залишався осторонь всіх подій. Чоловік не шукав зустрічей з Ксюшею і особливо не намагався її чимось здивувати. Актриса визнала, що Костянтин не зацікавлений у розвитку їхніх стосунків, тому вирішила попрощатися з чоловіком назавжди. Для учасника стало здивуванням, що він не отримав троянду, оскільки він вважав, що між ним і героїнею "пробігла іскра".

Костянтин Скріпачук Фото: instagram.com/holostyakstb

Сергій Кирієнко

Незважаючи на те, що зовні Сергій - типаж Ксенії, з ним вона теж попрощалася. Мішиній не сподобалося, що хлопець не виявляв інтерес і не намагався довести, що йому важливі стосунки з нею. На думку героїні, учасник сприйняв проект як змагання і намагався всюди бути першим: забрав троянду на першій вечірці, потім переміг під час фізичних змагань. Ксенія не стала чекати, поки Сергій почне проявляти увагу і відправила його додому.

Сергій Кирієнко Фото: instagram.com/holostyakstb

  • Читайте також на theLime, як пройшов другий випуск шоу "Холостячка". Ксенія Мішина сходила на три індивідуальних побачення, а також попрощалася з одним із претендентів на її серце.
  • Учасник романтичного реаліті каналу СТБ "Холостячка" Андрій Шатирко вилікувався від коронавірусу Де і коли співак підхопив інфекцію, а також скільки тривало лікування, він не уточнив, лише назвав цей період "складним досвідом".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil