Лайм

Кажуть, Джилл Байден порушить традицію перших леді США, якій вже понад 200 років

Ще в серпні дружина Джо Байдена повідомила про намір залишитися викладачкою англійської

Світ спостерігає за підсумками виборів президента в США, на яких переміг кандидат від демократичної партії Джо Байден. Тепер він та його дружина Джилл, згідно з давньою традицією, повинні оселитися в Білому домі. Але ось невдача - кажуть, перша леді має намір її порушити.

Як пише USA Today, 231-річна традиція зобов'язує дружину новообраного президента США залишити свої колишні справи, оселитися в Білому домі з главою держави та повністю присвятити себе новим обов'язкам. Але як би там не було, 69-річна Джилл Байден планує і надалі викладати англійську мову студентам.

Джо та Джилл Байден Фото: Getty Images

"Я дуже сподіваюся, що навіть якщо ми потрапимо до Білого дому, я продовжу викладати, - зазначила Байден у серпневому інтерв'ю для CBS Sunday Morning. - Я б дуже хотіла, щоб люди цінували вчителів, знали їх вклад та популяризували цю професію".

За словами Джилл Байден, серед її студентів є багато іммігрантів та біженців, з якими їй не хочеться розлучатися. "Я люблю їх історії, вони мені дуже подобаються як люди, і це чудово, що я можу допомогти їм стати на шлях успіху", - додала вона.

Разом з цим Байден не виключає, що буде поєднувати обов'язки викладачки та першої леді США. Як зазначає джерело, можливо, ця ситуація говорить, що прийшов час стати більш сприйнятливими до ідеї про те, що дружина гаранта може одночасно бути і першою леді, і професіоналом у своїй сфері.

  • Меланія Трамп з'явилася на виборчій дільниці у Флориді без чоловіка і в дизайнерському вбранні від Gucci за $22 тисячі. Звичайно, ЗМІ та папараці не могли це пропустити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі