Лайм

Чорна п'ятниця все ближче: що пошукати по знижкам, окрім одягу і косметики

Де знайти найкращі акції на онлайн-курси і тренінги

27 листопада у всьому світі стартують найбільші розпродажі під назвою "Чорна п'ятниця". Це поняття прийшло до нас із США, де чорною п'ятницею називають п'ятницю після Дня подяки - з неї починається традиційний різдвяний сезон розпродажів. theLime вирішив розповісти, що можна вигідно придбати в цей день.

Існує стереотип, що в чорну п'ятницю всі купують тільки побутову техніку, одяг, взуття, дитячі товари та іграшки, а також косметику та парфумерію. Ми вирішили підібрати для вас кілька нестандартних варіантів, як витратити гроші з розумом.

Фото: pixabay.com

По-перше, зверніть увагу на онлайн-магазини, які спеціалізуються на продажу книг.

Наприклад, інтернет-магазин "Букля" підготував для своїх покупців грандіозні знижки до 70% на книги, дитячі іграшки, ігри для хлопчиків і дівчаток. Акція розпочнеться з 23 листопада і триватиме до 30 листопада, а завершиться ще одним глобальним розпродажем під назвою "Кіберпонеділок".

А на сайті grenka.ua обіцяють, що до Чорної п'ятниці середній розмір знижки складе 33%, а максимальний - 80%. Тут можна вигідно придбати книги, пазли, настільні ігри для дітей і дорослих, ігри для консолей і ПК, скретч-карти, подарунки, а також товари для туризму і рибалки.

Щоб отримати знижку, необхідно ввести промокод BFsales20, який діє з 27 по 30 листопада.

Фото: pixabay.com

Також ви можете знайти величезну кількість акцій на сайті blackfridays.com.ua, де всі магазини розсортовані по категоріям.

Ще один варіант, як розпорядитися знижками в Чорну п'ятницю, - це витратити з розумом гроші на навчання. В інтернеті існує величезна кількість платформ, завдяки яким можна освоїти професію фотографа, підтягнути свої знання в англійській або, наприклад, пройти курси HR.

Так, ресурс pritula.academy пропонує більше 65 курсів, які допоможуть освоїти такі професії, як HR менеджер, маркетолог, рекрутер, HR аналітик, фінансовий директор та ін. А до Чорної п'ятниці можна отримати ще й додатковий бонус: всі, хто купують курс з 10 листопада і до кінця місяця, отримують в подарунок ще один з 6 курсів на вибір.

Фото: pixabay.com

АнтиШкола Spacedeer, яка спеціалізується на курсах англійської мови, на своєму сайті інтригує, але поки не озвучує суму знижки до Чорної п'ятниці. Інформація про неї буде відома в понеділок, 23 листопада. А поки на сайті пропонують вибрати курс і забронювати на нього місце.

У будь-якому випадку радимо вам моніторити інтернет-ресурси, якими ви цікавитеся, адже багато з них починають влаштовують акції і знижки ще напередодні Чорної п'ятниці, а інші - навіть тиждень після неї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ