Лайм

Модель витрачає мільйони доларів, щоб виглядати як Кім Кардаш'ян - перехожі часто приймають дівчину за зірку

Близько просять її перестати спускати гроші, але дівчину не зупинити

Британська модель по імені Чарлі витрачає цілий статок, щоб домогтися зовнішньої схожості з американською зіркою реаліті-шоу Кім Кардаш'ян. Дівчина так схожа на свого знаменитого двійника, що їх плутають на вулицях навіть найвідданіші фанати.

За словами Чарлі, одержимість однією з сестер Кардаш'ян у неї почалася, коли вона побачила фото Кім і зрозуміла, як сильно вони схожі. Після цього модель стала купувати такі ж вбрання і робити ін'єкції ботоксу. На "перетворення" в зірку 40-річна британка не шкодує фінансів, повідомляє YouTube-канал Truly.

Фото: instagram.com/chalydn

Дівчина активно купує собі дорогі дизайнерські речі, щоб не відставати від свого кумира. В цілому модель витратила на свій зовнішній вигляд кілька мільйонів доларів.

"Я інфлюенсерша, тому повинна постійно бути в тренді. Кожен сезон мені доводиться міняти одяг, що вже коштувало мені статку", - розповіла вона.

Фото: instagram.com/chalydn

Чарлі просто обожнює, коли люди на вулицях приймають її за Кім і просять зробити фото.

"Люди щохвилини говорять мені, що я схожа на Кім Кардашьян. Кожен раз, коли вони бачать мене на вулиці, на вечірках або ще десь. Мене весь час зупиняють люди для фото - мені подобається увага, вона говорить, що я дійсно схожа на Кім", - зазначила модель.

Але прагнення британки жити життям знаменитості поділяють не всі. Батьки та друзі Чарлі просять її зупинитися і перестати спускати гроші на речі. Але блогершу не зупинити: вона продовжує купувати дорогий одяг й ходити до косметологів.

Фото: instagram.com/chalydn

Фото: instagram.com/chalydn

Фото: instagram.com/chalydn

Фото: instagram.com/chalydn

  • Елла Нортон так схожа на Емму Уотсон, що запросто зможе замінити актрису в кадрі. Дівчина повторила образ Герміони Грейнджер і відрізнити від зірки "Гаррі Поттера" її практично неможливо.
  • Раніше ми писали, що Instagram-паблік Same de la Same колекціонує двійників відомих людей з усього світу. Ми вибрали кілька найкращих фотографій для порівняння. Цікаво, чи зможете ви на цих знімках знайти "оригінал"?

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації