Лайм

Чеський Vogue вперше прикрасив чоловік - і не просто модель, а онук королеви Данії

Принц Ніколай живе звичайним життям та будує модельну кар'єру

Журнал Vogue Czechoslovakia представив грудневу обкладинку, яку вперше прикрасив чоловік. Для цієї ролі глянець обрав не просто модель, а онука королеви Данії, 21-річного принца Ніколая.

Фото нової обкладинки з'явилося на сторінці видання в Instagram. Зйомка для журналу пройшла в Данії. Ніколай позував в речах модного дому Hermès, люксового виробника товарів для верхової їзди.

Фото: instagram.com/vogueczechoslovakia

Ніколай (офіційний титул - Його Високість принц Данії Ніколай Вільям Олександр Фредерік, граф Монпеза) - перший онук королеви Данії Маргрете II та син принца Йоакима й принцеси Олександри. У списку спадкоємців на датський престол він займає сьому позицію. Батьки хлопця розлучилися ще в 2005 році, і Ніколай разом зі своїм братом залишився жити з матір'ю.

Ніколай закінчив дев'ять класів у звичайній школі Копенгагена, а після перевівся в інтернат Херлуфсхолм, який успішно закінчив, отримавши середню освіту в 2018 році.

Як тільки принцу виповнилося 18 років, він вирішив спробувати себе в модельному бізнесі. На його рахунку відкриття показу Dior Homme на Тижні моди в Парижі і шоу Burberry в Лондоні, а також зйомки для для різних глянцевих журналів.

  • Журнал Harper's Bazaar Vietnam представив свою нову цифрову обкладинку. Героїнею випуску стала українська модель та актриса Людмила Ткаченко, яка зараз живе і будує кар'єру в США.
  • Італійський бренд модного одягу Moschino представив нову осінньо-зимову кампанію, обличчям якої стала 19-річна темношкіра модель-трансгендер з дитячим церебральним паралічем (ДЦП) Аарон Філіп.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа