Лайм

5 кольорів, які увірвуться до трендів у 2021 році - які палітри будуть у моді

У одяг яких кольорів ми вбиратимемося

Щороку Інститут кольору Pantone, який є найвідомішим у світі експертом у кольорах, представляє тренди - які палітри будуть у моді в наступному сезоні. theLime вирішив зробити для вас добірку з наймоднішими кольорами 2021 року.

Головним кольором наступного року назвали спокійний світло-блакитний відтінок - лазуровий колір, який дарує спокій і почуття впевненості в завтрашньому дні. З усіх кольорів Pantone він, безумовно, найзаспокійливішим.

Можливо, такий вибір обумовлений ситуацією в світі та пандемією коронавірусу, і саме цим кольором творці палітри хочуть надихнути людей, що 2021 року буде набагато кращим. А для візуалізації цього кольору, варто згадати узбережжя океану та блакитне небо.

Фото: pinterest.com

Другим кольором в 2021 році буде розкішний теплий коричневий колір, який фахівці Pantone назвали "іржа". Це дуже земний колір, він привносить теплий контраст в літню палітру, межує з нейтральністю, що робить його прекрасним доповненням до будь-якої колірної палітри, він особливо добре виглядає у поєднанні з ніжно-рожевими і кораловими відтінками.

Фото: pinterest.com

Третій колір називається "палений корал". Це святковий відтінок, доброзичливий і живий. Цим кольором, напевно, хотіли нагадати про те, що в житті людини дуже важлива дружба, любов, відпочинок і веселощі.

Фото: pinterest.com

Четвертий колір - "м'ята" .Це освіжаючий і підбадьорливий відтінок зеленого. Смачна зелена м'ята освіжає і відновлює сили.

Фото: pinterest.com

П'ятий - "аметистова орхідея" - пурпуровий колір, натхненний найбільш епатажною квіткою природи. Це унікальний колір, наповнений енергією і ексцентричністю. Квітковий аметистовий відтінок орхідеї привносить унікальний штрих в модну палітру.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що стало з Дмитром Ступкою - українським актором, який обрав безтурботне життя у США

Де під час повномасштабної війни в Україні живе український актор Дмитро Ступка, онук Богдана Ступки та син Остапа Ступки

Зірка "Просто Надії" розповіла про колишнього чоловіка-росіянина, який підтримує війну

Актриса із серіалу "Просто Надія" Зоряна Марченко відповіла, чи спілкується зараз із чоловіком-путіністом Олександром Ведменським

Спартак Суббота оголосив про заручини: хто стала обраницею скандального "психотерапевта"

Скандальний "психотерапевт" Спартак Субота повідомив, що одружується вдруге і показав свою наречену