Лайм

Колишня дружина Володимира Остапчука опублікувала "докази зради" і звинуватила його нову дружину

Олена Войченко показала скріншоти спілкування ведучого з Христиною Горняк

В Instagram не припиняється перепалка між Володимиром Остапчуком, його колишньою дружиною Оленою Войченко і новою обраницею Христиною Горняк. Варто було Горняк заступитися за чоловіка після скандального інтерв'ю Олени програмі "Світське життя", як та опублікувала "докази зради" - фотографії їхнього спілкування в соцмережах.

"На жаль, змушена опублікувати скріни з телефону колишнього чоловіка з доказами позашлюбних стосунків, - написала Олена. - Христина така ж патологічна брехуха, як і її новий чоловік Володимир. Досить брудно брехати, тому що я більше не буду мовчати".

Фото: instagram.com/olenavoychenko/

На фотографіях телефону, зроблених 24 серпня і 13 вересня, показано кілька коментарів Христини Горняк до Instagram-історій Остапчука. В одному з них, залишеному вже після розставання ведучого з Оленою Войченко, дівчина називає його "моя кохана найталановитіша людина".

Фото: instagram.com/olenavoychenko/

Фото: instagram.com/olenavoychenko/

Нагадаємо, що раніше Володимир Остапчук заявляв, що з колишньою дружиною розійшовся в кінці серпня 2019 року, а на розлучення подав у жовтні. Войченко, в свою чергу, в інтерв'ю Каті Осадчій заявила, що Горняк в соцмережах просила Володимира "скоріше прийняти рішення" про розлучення.

"Мене прямо повеселила історія, що Христина мені писала: давай, Вова, вибирай, я або, або вона. Це абсолютно безглуздо", - відповів Остапчук. "Ти і я прекрасно знаємо, що я не писала Володимиру "коханий, давай вірішуй", "давай визначайся" і все інше. Також ти і я прекрасно знаємо, що я не стала причиною вашого розлучення з Вовою, що я не вкрала у тебе чоловіка", - додала Горняк.

На публікацію особистого листування обидва поки ніяк не відреагували.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші