Лайм

У пустелі знайшли загадковий металевий моноліт, і він виглядає як подарунок з космосу

Об'єкт нагадав сцену з фільму "2001: Космічна одіссея" Стенлі Кубрика

Облітаючи пустелю в штаті Юта (США), вертолітна бригада Департаменту громадської безпеки виявила таємничий моноліт, які виглядає точнісінько як реквізит до фантастичного фільму про інопланетян, пише CNN.

Фото: Utah Department of Public Safety / CNN

"Один з біологів випадково помітив це, коли ми пролетіли прямо над ним, - сказав пілот Брет Хатчингс. - Він сказав: "Гей, стій, повернися! Там ця штука, і ми повинні піти подивитися на неї!"

Посадивши вертоліт, бригада побачила перед червоними скелями блискучий металевий моноліт, що стирчав із землі. Висота об'єкта досягала 3-4 метрів, і виглядав він так, ніби його встановили тут гості з інших світів.

"Ми почали жартувати, що коли один з нас раптово зникне, інші повинні рятуватися", - сказав Хатчингс. Проте пілот вважає, що об'єкт сюди привіз художник, а не іншопланетянин.

Фото: Utah Department of Public Safety / CNN

"Я припускаю, що це якийсь художник нової хвилі або просто великий фанат фільму "Космічна одіссея"", - сказав він, маючи на увазі сцену у фільмі Стенлі Кубрика, де з'являється створений інопланетним розумом чорний моноліт.

Фото: кадр із фільму "2001: Космічна одісея" (1968)

На жаль, помилуватися загадковою знахідкою інші шанувальники "Космічної одіссеї" не зможуть: в Департаменті громадської безпеки заявили, що встановлювати конструкції або предмети мистецтва без дозволу на громадських територіях незаконно, "незалежно від того, з якої ви планети".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також