Лайм

На YouTube з'явився нескінченний кліп з каверами на хіт Біллі Айліш Bad Guy

Тепер слухати Bad Guy можна буквально вічно - 1,46 x 10100 років

Після того, як кліп Біллі Айліш Bad Guy набрав 1 млрд переглядів на YouTube, платформа привітала її оригінальним подарунком - нескінченним відео Infinite Bad Guy, яке штучний інтелект (ШІ) створив з тисяч фанатських каверів.

Побачити експериментальне відео можна за посиланням billie.withyoutube.com. ШІ скомпілював його з більш як 15 000 каверів Bad Guy, і кожен раз при перегляді генерується нова унікальна комбінація, повідомляє Variety.

Над розробкою Infinite Bad Guy YouTube працював з Google Creative Lab. Команда використовувала ШІ для синхронізації звуку з тисяч відео з різними темпами, інструментами та стилями. Для відеороликів, які відрізняються від оригіналу (наприклад, акустична версія або а капела), програмісти написали нейромережу, яка передбачає їхній збіг.

Запускаючи Infinite Bad Guy, користувач завжди бачить оригінальний кліп Айліш. Через кілька секунд по обидва боки від нього з'являються дві випадкові кавер-версії. Обравши одну з них, можна натиснути кнопку автоматичного відтворення і насолоджуватися музикою скільки вистачить сил.

"Цей проект - прекрасний пам'ятник фан-культуру YouTube, - сказав продюсер Google Creative Lab Джей Чен. - Завдяки мільярдам комбінацій кожен перегляд унікальний, і ми з нетерпінням чекаємо, коли ви його увімкнете".

У 2016 році YouTube допоміг Біллі Айліш створити один з її перших відео, а 4 роки по тому вона входить в топ-15 найпопулярніших музичних виконавців на платформі. За 18-річною співачкою стежить більше 36 млн користувачів, а її кліпи на платформі подивилися понад 4 млрд раз.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля