Лайм

Актриса Еллен Пейдж з фільму "Початок" зробила камінг-аут як трансгендерний чоловік - тепер його звуть Елліот

Актор пообіцяв зробити все можливе, щоб змінити сучасний світ на краще

Актриса Еллен Пейдж, зірка картин "Початок", "Джуно", зробила камінг-аут як трансгендерних чоловік і попросила надалі звертатися до неї на ім'я Елліот.

Про це Елліот написав в Інстаграм, подякувавши близьким, колегам і приятелям за підтримку. "Я не можу описати, наскільки це чудово - нарешті полюбити себе і прийти до свого істинного "я", - зазначив він.

Елліот Пейдж на сторінках Porter Edit Фото: Instagram / elliotpage

У своєму зверненні Пейдж також згадав про труднощі, з якими в сучасному світі досі стикаються трансгендери. "Всім трансгендерним людям, які мають справу з харассмент, абьюз, яким кожен день загрожує насильство: я вас бачу, я вас люблю і зроблю все, щоб змінити цей світ на краще", - додав актор.

Кар'єру в кіно ще юна Еллен Пейдж почала в 1997 році, тоді їй було 10. За цей час актриса зіграла безліч ролей, серед яких найуспішнішими були проекти "Початок", "Люди Ікс", серіал "Академія Амбрелла". За роль у фільмі "Джуно" Пейдж номінували на "Оскар" і "Золотий Глобус".

У 2014 році актриса заявила про свою гомосексуальність, і через кілька років узаконила свої стосунки з танцівницею Еммою Портнер.

  • Раніше актор трилогії "Назад у майбутнє" Майкл Джей Фокс у своїй новій книзі No Time Like the Future зізнався, що завершив кар'єру через проблеми зі здоров'ям, про які ніколи не говорив на публіці. 30 років тому у нього діагностували хворобу Паркінсона.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також