Лайм

У ПАР в телелотереї випали числа 5, 6, 7, 8, 9 та 10 - це був один шанс на 42 млн ігор, і тепер люди божеволіють

А тим часом 20 щасливчиків ділять між собою значний джекпот

У ПАР відразу 20 щасливчиків зірвали джекпот національної лотереї, розділивши між собою 114 млн південноафриканських рендів (більше $7 млн). Вся справа в тому, що в ході телетрансляції 1 грудня лототрон видав шість кульок з послідовними номерами - 5, 6, 7, 8, 9 та 10. Шанси зібрати таку комбінацію - 1 до 42 375 200, але чудеса трапляються.

Як пише BBC, за правилами місцевої лотереї, гравці повинні обрати п'ять чисел від 1 до 50, а також одне додаткове число - червону кулька PowerBall з цифрами від 1 до 20. Минулої неділі 20 щасливчиків стали на $370 тисяч багатшим, і люди божеволіють, тому що відмовляються вірити в такий шалений успіх.

"Числа, які випали, можуть здатися неймовірною комбінацією, але ми бачимо, що багато хто з учасників ставлять саме на них", - зазначили в Твіттері представники лотереї, привітавши переможців. Але їх захоплення розділили далеко не всі. Люди почали звинувачувати організаторів у шахрайстві. Деякі зажадали провести ціле розслідування.

У свою чергу, в Національній комісії з лотерей ПАР погодилися, що комбінація була незвичайною, але й вказали на той факт, що вона не була "неможливою". Всі лотереї в країні нібито проходять під суворим контролем комісії, і у кожного гравця рівні шанси на виграш у лотереї з генератором випадкових чисел.

Фото: YouTube / ITHUBA LOTTERY

Примітно, що в останнє в ПАР велика килькість гравців розділила між собою джекпот лотереї в березні 2003 року - тоді щасливчиками стали 33 людини.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента