Лайм

Чого чекати від року Бика: головні характеристики, "плюси" і "мінуси" знака

Бик - втілення наполегливості та впертості

2020-й рік добігає кінця, а це означає, що пора дізнатися, яка тварина буде символом наступного року і чого від нього чекати. theLime вирішив розібратися у цьому питанні та розповісти вам про "плюси" і "мінуси", а також головні характеристики наступаючого року.

Згідно зі східним (китайським) календарем, 2021 рік - рік білого металевого Бика. Він настане 12 лютого 2021 року і триватиме до 31 січня 2022 року.

Бик - грунтовний, практичний, незалежний, консервативний, фізично витривалий, а також любить порядок у всьому. Цей знак - втілення впертості та наполегливості, тому там, де багато людей опускають руки і здаються, він йде до кінця і втілює все задумане в життя. У той же час він не піддається маніпуляціям і чужому навіюванню. Представники цього знака дуже працездатні та працелюбні, а в сімейному житті вони є синонімом сталості та надійності.

Фото: pixabay.com

Позитивні якості

Народжені в рік Бика люди по натурі є лідерами, стратегами, вони наполегливо йдуть до своїх цілей і досягають хороших результатів у кар'єрі, часто стають керівниками, які з усією відповідальністю підходять до залежних від них людям. У той же час вони повільні в прийнятті рішень і не піддаються імпульсивному вибору, так як грунтовно продумують все ходи і логічні ланцюжки.

Майбутній рік сприяє тому, щоб багато працювати, вчитися, освоювати нову професію, збільшувати свій капітал - як матеріальний, так і духовний. Рік також сприятливий для вступу в шлюб, будівництва будинку і подорожей по рідній країні.

Це хороший період для Бика, Мавпи, Півня і Коня.

Негативні якості

Бик може раптово вийти з себе, він піддається гніву, уразливий, упертий, жорстокий і часто егоїстичний у любовних відносинах. Також людина, народжена в рік Бика, дуже консервативна і авторитарна - для неї не існує іншої правильної думки, окрім як своєї. У відносинах з близькими Бики часто пред'являють дуже високі вимоги.

Складний рік для Тигра, Змії, Кози і Собаки.

Дитина, народжена в рік Бика

Діти, які з'являються на світ у рік Бика, з малих років проявляють свій характер, а також впертість і завзятість, прагнучи зробити все так, як вони хочуть. У той же час вони дуже люблять допомагати дорослим, виконувати їх доручення і приносити користь.

Весняні і літні представники знака - справжні трудоголіки, а осінні та зимові Бики більш схильні до лінощів.

Фото: pixabay.com

Бик в роботі та кар'єрі

Бики всього домагаються самі й стають мудрими керівниками, але при цьому не дають поблажок своїм підлеглим і хочуть, щоб вони підкорялися.

Представники цього знака часто обирають професію фермерів, працівників сільського господарства, так як вони дуже люблять природу і тварин.

Також бикам близька діяльність, пов'язана з матеріальним господарством.

Бики, які вибирають творчі професії, часто домагаються висот завдяки своїй цілеспрямованості та працездатності.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір