Лайм

Чуйний чоловік проїхав 1500 км, щоб "підкинути" застряглу в снігу родину до їхнього батька

Небезпечна дорога зайняла дві доби

Жалісливий канадський рейнджер погодився перевезти незнайому жінку, двох її дітей, пару собак і кішку більш ніж за 1500 км через снігову бурю, пише CNN. Його безкорислива допомога змушує повірити, що навіть в шаленому 2020 році ще залишилося місце для хороших історій.

Фото: CNN

Подорож Лінн Маршессо, її дітей і домашніх улюбленців почалася в південному американському штаті Джорджія. Сім'я збиралася перебратися на Аляску у форт Уейнрайт, де служить чоловік Маршессо - старший сержант армії США. Жінка орендувала вантажівку з причепом і запланувала захоплюючу подорож на ранню осінь. Але через Covid-19 збір проїзних документів затягнувся до листопада: Канада, через яку проходив маршрут сімейства, ввела для американців суворі правила пересування. Прикордонники попередили Маршессо, щоб вона не відхилялася від наміченого маршруту і зупинялася тільки для їжі або заправки. Щоб проїхати через Канаду до кордону США на Алясці, жінці виділили всього 5 днів.

Чим далі на північ рухалася вантажівка сімейства, тим гіршою ставала погода. В одному з глухих містечок лобове скло Маршессо покрилося крижаною кіркою, а літні шини почали втрачати зчеплення з дорогою. Зупинившись на заправці, жінка розплакалася: їй жодного разу не доводилося водити автомобіль по зимовій дорозі, і вона боялася, що термін її перебування в Канаді закінчиться, перш ніж вони досягнуть кордону. В такому розбитому стані Лінн помітила незнайомка, яка кинула в Facebook клич про допомогу: родині потрібен досвідчений водій, який ризикне відвезти їх в Аляску по небезпечним зимовим шосе. І хоча Маршессо побоювалася, що незнайомець буде везти їх більш ніж 1500 км, за справу взявся рейнджер Гері Бат - фахівець з підготовки канадських військових для виживання в Арктиці.

"Побачивши пост в Facebook, я зрозумів, що ніхто не може їм допомогти. Я поговорив з дружиною, і ми вирішили, що я відвезу їх сім'ю до кордону", - сказав Бат.

На щастя, довга поїздка на Аляску пройшла без пригод, і Лінн Маршессо нарешті усвідомила, якою шаленою ідеєю було вирушити в дорогу напередодні зими.

"Я впевнена, що мій син був щасливий, що йому більше не доводиться мене втішати, коли я плачу. Та я навіть не могла плакати справжніми сльозами за кермом, інакше я не змогла б бачити дорогу. Тому я просто стискала кермо побілілими кісточками пальців", - згадує жінка.

Чуйний рейнджер за 2 дні довіз сім'ю до канадського кордону, де нові друзі розійшлися. Тепер сімейство Маршессо з'єдналася з батьком і радіє, що у них так несподівано з'явилися добрі помічники. "Це була дійсно гарна поїздка. Гері Бат заслуговує усіляких похвал. Він хороша людина", - сказала Лінн журналістам.

  • Читайте також на theLime історію про те, як електрик пожалів самотню бабусю і відремонтував її старий будинок - тепер вони справжня сім'я.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава