Лайм

Душив мене, називаючи плаксою: сестра репера Серьоги розповіла про знущання зіркового брата

Дівчина стала на захист колишньої дружини музиканта

Уже майже рік Поліна Ололо бореться за можливість бачитися зі своїми синами, яких, за її словами, колишній чоловік Сергій Пархоменко протизаконно у неї відібрав. Вона неодноразово заявляла про жорстокі методи виховання музиканта, а також про насильство в сім'ї. Тепер про знущання репера вирішила розповісти і його молодша сестра Олена Перший.

Дівчина написала в Instagram пост, в якому зізнається, що все своє дитинство та юність чула на свою адресу безліч принизливих, пронизаних сексизму та відрази фраз. "Ти нікчема, ти г*вно, запам'ятай це, повтори ще раз. По складах!". "Я - г*вно". Це одне з перших спогадів з мого дитинства, яке я проробляю з терапевтом роки", - пише Олена.

Фото: instagram.com/mishkimoves_u

"Я пам'ятаю як мій старший брат душив мене, називаючи плаксою та скиглієм, коли я просто попросила його купити поїсти, будучи танцюристом в його гурті", - згадує вона.

Дівчина зізналася, що всі ці роки вона покривала жорстокість та насильство, оскільки любила брата. Але після того, як Сергій відібрав синів у колишньої дружини, вона вирішила не мовчати.

"Я б продовжувала мовчати, але ця людина, яку я тепер не вважаю братом, відняла дітей у їх мами. Тому що класичний нарцис вкрай жорстокий і зробить все, щоб покарати свою жертву. Я люблю Поліну, вона завжди була мені як сестра і завжди була хорошою мамою. Те що робить Сергій Пархоменко - огидно та жахливо. Впевнена, ці хлопчаки вже придбали величезну травму, випробувавши все це. Впевнена, що Сергій Пархоменко отримає по заслугах. Впевнена, що Марк та Платон будуть з мамою. Тому що їх мама одна з найдобріших і світлих, тому що їх мама вміє любити, а Сергій Пархоменко - ні", - зазначила сестра репера.

Поліна Ололо з дітьми Фото: instagram.com/polina_lola

В кінці поста Аліна звернулася до брата: "Знаю, що мій пост тобі пришлють. Так ось знай - я вважаю тебе нікчемою, безглуздим нарцисом, який принизив всіх, хто в тебе вірив і допомагав. Мені соромно, що я однієї крові з тобою. Я прощаю тебе за все і мені шкода тебе, саме тому що ти так чи інакше залишишся один. Але ж я знаю як ніхто, що ти не вмієш бути один. Саме тому що у тебе немає нічого, і ти кожен раз заповнюєш порожнечу іншими, змінюючи їх немов пошарпані рукавички. Я вірю, що настане день, і ти все-таки переможеш, зрозумієш, прозрієш і прийдеш до нас, до всіх тих, кому ти зробив боляче. Але ми - не ти, ми пробачимо тебе".

  • Поліна Ололо розповіла про той день, коли Серьога відібрав Марка та Платона. Ололо стверджує, що репер забрав синів просто з вулиці і відвіз у невідомому напрямку.
  • Читайте також на theLime, як Серьога прокоментував скандал. На своїй сторінці в Facebook він пояснив поведінку колишньої дружини "надмірною вразливістю".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці