Лайм

Фермер орендував ділянку за копійки і знайшов алмаз, який повністю змінив його життя

Чоловік вклав гроші в освіту для своїх чотирьох дітей

У листопаді 45-річний індійський фермер Лакхан Ядав зі штату Мадх'я-Прадеш орендував за 200 рупій (2,7 долара) невелику ділянку землі. Скопуючи грядку, він знайшов камінь, який спочатку прийняв за щебінь. Виявилося, це був алмаз масою 14,98 карата, пише Times of India.

Фото: pikist.com

Щасливчик зміг продати знахідку за 6 млн рупій (близько 80 тис. доларів) і заявив, що ця сума повністю змінила його життя. При цьому Ядав не збирається купувати предмети розкоші або модний одяг: гроші він вирішив вкласти в освіту дітей.

"Я неосвічена людина, і покладу гроші на фіксований депозит, щоб гарантувати моїм чотирьом дітям гарну освіту", - сказав він журналістам.

Люблячий батько пояснив, що недавно його сім'ю переселили з національного парку Панна, і на отриману компенсацію він вже придбав мотоцикл, 2 гектара землі і двох буйволів. Тепер Ядав повернеться до фермерства з надією на новий подарунок долі.

"Я купив мотоцикл, бо на цьому наполягли мої племінники. Мені вистачало і велосипеда, - сказав він. - Сподіваюся знайти ще один діамант. Я попрацюю на ділянці ще кілька місяців, можливо, продовжу договір оренди".

  • У будинок індонезійського трунаря впав величезний камінь, і зробив його багатим - виявилося, це цінний метеорит. Вік космічного каменю - близько 4,5 мільярди років.
  • Раніше ми розповідали, як житель іспанського міста Убеда планував зробити ремонт в своєму будинку, але навіть не підозрював, до чого призведе ця затія. Демонтувавши одну зі стін, чоловік виявив унікальну знахідку, про існування якої не міг і подумати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються