Лайм

16-річна дочка Хайді Клум з'явилася на обкладинці модного глянцю разом з мамою-супермоделлю

Ліла Клум робить перші кроки в модельному бізнесі

У полку "спадкових" моделей прибуло: 16-річна дочка Хайді Клум Лені знялася для обкладинки Vogue Німеччина разом зі своєю знаменитою мамою. 47-річна німецька супермодель присвятила дебюту дочки зворушливий пост в Instagram, благословивши її вибір професії.

Фото: instagram.com/heidiklum/

"Я так пишаюся тобою. І не тому, що ти вибрала цей шлях. Ти завжди точно знаєш, чого хочеш, і ти - не міні-я. Я рада, що тепер ти можеш показати, хто ти є, - написала Хайді. - Я знаю, що бути моєю дочкою не завжди легко. Але у тебе є талант витягати максимум з усього. Ти впевнена в собі молода жінка, яка бореться за свої цілі. І що важливіше: ти дійсно чудова людина, серце якої знаходиться в потрібному місці".

Клум порадила дочці завжди прислухатися до свого інстинкту і не робити те, що здається їй неправильним. Також вона назвала Vogue найкращим способом почати кар'єру мрії. "І навіть якщо мені трохи складно відпустити тебе в цей світ, я завжди зроблю все, щоб ти була щаслива і щоб твої мрії збулися. Я пишаюся бути твоєю мамою!" - написала вона.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Leni Klum (@leniklum)

Лені Клум - далеко не єдина дочка супермоделі 90-х, яка вирішила продовжити сімейну справу. Раніше в листопаді на обкладинці Vogue Італія з'явилася Ліла Мосс - 18-річна дочка Кейт Мосс.

Фото: instagram.com/lilamoss/

  • Найстрімкіше зараз розвивається кар'єра Кайі Гербер - 19-річної дочки Сінді Кроуфорд, яка неодноразово знімалася для Vogue, співпрацювала з Chanel, Valentino, Calvin Klein, Prada і іншими модними брендами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі