Лайм

У Брістолі знайшли новий креативний арт Бенксі - художник вже підтвердив його авторство

Героїнею нового графіті стала бабуся, яка чхає

В англійському Брістолі з'явилося нове графіті знаменитого художника Бенксі. Загадковий майстер залишив малюнок на одному з двоповерхових будинків Тоттердауна, а пізніше показав знімки в Instagram, підтвердивши тим самим своє авторство.

Нова робота невловимого творця отримала назву Aachoo!! ("Апчхи!"). На ній зображена жінка похилого віку, яка чхає так сильно, що у неї з рук випадає сумочка та тростинка, а з рота вилітає вставна щелепа.

Фото: instagram.com/banksy

Бенксі показав малюнок крупним планом, а також зробив постановочне фото, на якому композицію графіті доповнює сміттєвий бак, який впав, та чоловік, який ледь утримується на ногах від чхання бабусі.

Фото: instagram.com/banksy

Місцевий житель Дейл Комлєв розповів BBC, що рано вранці в четвер, 10 грудня, бачив чоловіка, якого він прийняв за Бенксі.

"Близько 7 ранку я варив собі каву, я подивився у вікно і побачив людину. Мені здалося, що це дуже захоплений будівельник, тому що він весь час дивився на стіну. Я виглянув у вікно знову десь через годину, і там вже зібрався натовп людей", - поділився 27-річний британець.

Нове творіння Бенксі вразило місцевих жителів і вони захотіли зберегти його на фасаді будинку якомога довше. Вони знайшли прозорий лист акрилу та прикріпили його поверх малюнку.

Фото: instagram.com/banksy

  • Картина знаменитого британського вуличного художника Бенксі "Покажи мені Моне" була продана на аукціоні в Лондоні за $9,8 млн. Торги пройшли 21 жовтня і тривали всього вісім хвилин.
  • Раніше в Британії знайшли архівне відео з Бенкс . І схоже, ми тепер знаємо, як в цілому виглядає найзагадковіший художник світу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків