Лайм

Складно судити про те, хто яка людина: Ксенія Мішина відповіла хейтерам, які засуджують її вибір в фіналі "Холостячки"

Після фіналу на актрису обрушилася хвиля негативу

Після фіналу шоу "Холостячка" в мережі продовжують кипіти пристрасті: глядачі не згодні з рішенням Ксенії Мішиної та засуджують її вибір. Шанувальники реаліті вважають, що героїня зробила помилку, назвавши переможцем Олександра Еллерта.

Актриса не стала відмовчуватися і вирішила відповісти хейтерам в Instagram. Ксенія пише , що їй боляче читати таку кількість токсичних та образливих коментарів на адресу її рішення лише тому, що вона пішла за велінням серця.

Ксенія Мішина Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Пішовши на проект, я ризикнула всім, оголивши свою душу і пообіцявши собі і вам чесну історію. Я зробила все, що залежало від мене і в тому числі була чесна в фіналі, перед багатомільйонною аудиторією, - пише вона. - Я розумію вас, переглянувши змонтований за певними законами жанру відео матеріал, дуже складно судити про те, хто яка людина і вже тим більше заглядати в майбутнє, вирішуючи чи правильно я поступила".

Мішина зізнається, що їй було непросто на проекті, але при виборі супутника вона в першу чергу керувалася не логікою, а почуттями. Саме тому в фіналі вона вибрала Сашу.

"Якщо вже бути зовсім відвертою, я увійшла в ті двері, які відкрилися мені з найпершої зустрічі. Багато з вас справедливо помітили, що іскра між мною і моїм обранцем виникла ще на самому початку шоу", - зазначила Ксенія.

Ксенія та Олександр Фото: instagram.com/ellert_a

"Проект показав мені одну важливу річ: я самодостатня особистість, і чоловік для мене перш за все така ж особистість, а не закриття дефіцитів в моєму житті. У мене лише одне життя і я живу її чесно і з гордо піднятою головою. Мені не раз доводилося приймати складні рішення, але я ніколи ні про що не шкодувала і завжди переконувалася в тому, як прекрасний задум Творця", - додала актриса.

В кінці поста Мішина звернулася до незадоволених жінок, закликавши їх бути добрішими.

"Поки ви не дасте розуміння, любові, прийняття і поваги до інших, ви не зможете дати це перш за все самі собі! Адже щастя в вашому житті починається перш за все з вас самих", - підсумувала актриса.

  • Тим часом Олексій Тригубенко розповів, чи продовжуватиме боротися за Ксенію Мішину після того, як у фіналі "Холостячки" героїня вибрала не його.
  • Читайте також на theLime, що відомо про переможця першого сезону романтичного реаліті каналу СТБ "Холостячка" Олександра Еллерта.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ